Vilken form har din näsa? Den avslöjar något intressant om din karaktär

av Titti Carlberg

02 September 2023

Vilken form har din näsa? Den avslöjar något intressant om din karaktär
Advertisement

Många visuella tester går ut på att dechiffrera ett "problem" för att komma fram till lösningen, andra har dock bara ett val som syfte. En preferens bland de olika möjligheter som föreslås vilken kan berätta något mer om oss själva. Faktum är att det finns många olika personlighetstester, roliga tidsfördriv som inte behöver tolkas eller lösas utan som helt enkelt utifrån vad som lockar oss mest kan avslöja något intressant för oss.

personlighetstestet som vi föreslår i den här artikeln ska du välja mellan en av de 8 näsorna på bilden. Vilken av dem är mest lik din? Alternativet du väljer och numret som är kopplat till den leder dig till lösningen. Är du nyfiken på att få reda på, en för dig, okänd detalj om dig själv? Sätt igång!

Advertisement

Vilken form har din näsa?

Vilken form har din näsa?

Spel fokuserade på aspekter av ens karaktär är bekymmerlös underhållning som kan lysa upp våra kvällar ensamma eller i sällskap. Sätt dig i trädgården, på terassen, i soffan eller var du än föredrar och bjud in dina vänner att spela, det kommer bli jätteroligt. Men vi ska inte slösa tid på att snacka utan låt oss sätta igång.

Titta på bilden som presenteras i det visuella spelet: det finns 8 näsor, ingen lik den andra, vilken är den som mest liknar din?

Om svaret är näsa nummer 1, ska du veta att du är en optimistisk, populär person som aldrig känner sig i svårigheter inför vardagliga problem. Altruism är också en av dina bra egenskaper och detta uppskattas mycket av människorna i din omgivning.

Svar nummer 2? En rak, lång och smal näsa, vad betyder det? Att du är blyg och inte anförtror dig så lätt åt andra. Du föredrar att stänga in allt i dig själv snarare än att öppna ditt hjärta.

Advertisement

Formen på din näsa kan avslöja intressanta detaljer om din karaktär

Formen på din näsa kan avslöja intressanta detaljer om din karaktär

Eric Horst/Flickr

Näsa nummer 3. Den böjda formen är karaktäristisk för dem som är mycket altruistiska och som gör allt för att hjälpa andra, de till och med offrar sig själva om det är nödvändigt. De har bra idéer och de försvarar dem under alla omständigheter eftersom de är övertygade om att det är det mest positiva och rätta.

Den krokiga näsan är nummer 4 på bilden. Du gör inga fel. När du har ett mål uppnår du det alltid, oavsett vad. Du är en riktig ledare och andra är glada över att bli vägledd av dig.

Är nummer 5 ditt val i denna personlighetstest? Tja, det är en väldigt vanlig näsa. Den beteckar spontanitet och är karaktäristisk för människor som, även om de inte är själviska, ändå fokuserar i första hand på sin egen existens. Det betyder inte att de har något emot andra människor, men de ställer sig inte åt sidan för någon.

Nummer 6. En speciell näsa som kännetecknar människor som drivs av starka känslor. De som har en sådan här form är väldigt passionerade och är inte bra på att hantera sina reaktioner i vissa situationer.

 

Ditt val är...?

Ditt val är...?

Pxfuel

Om det istället är nummer 7 som är ditt val i det föreslagna visuella testet, ska du veta att den lilla puckeln indikerar att du hör till de människor som är villiga att göra vad som helst för att hjälpa andra. Du ställer dig alltid till förfogande och samarbetar på ett serafiskt sätt för att alla mål ska uppnås.

Näsa nummer 8? Du vet hur man lyssnar på andra, du vet hur man älskar andra, du vet hur du ska vara nära dem. Om du har denna form på näsan är du en riktig skatt och den som lär känna dig gör allt för att behålla dig för alltid. Det finns inte många som dig.

Vid det här laget har vi bara en fråga: vilket av de 8 alternativen valde du?
Kände du igen dig själv i beskrivningen?

Advertisement