Hitta bokstaven F på bara 10 sekunder och lös denna roliga utmaning

av sofia

25 Augusti 2023

Hitta bokstaven F på bara 10 sekunder och lös denna roliga utmaning
Advertisement

Nu är det dags för dagens utmaning och tanken är att du ska klara den på bara 10 sekunder. De som redan är vältränade kommer att kunna lösa den på mycket kort tid, men om du inte lyckas, oroa dig inte utan fortsätt bara att öva så ska du se att det kommer att gå bättre snart.

I utmaningen i fråga ber vi dig att identifiera den annorlunda bokstaven som döljer sig bland alla E:n på bilden på bara 10 sekunder. Hitta det enda gömda F:et på bilden och lös dagens quiz. Redo att starta och anta denna utmaning? Nu kör vi!

Advertisement

Hitta bokstaven F på bara 10 sekunder och lös quizet

Hitta bokstaven F på bara 10 sekunder och lös quizet

Knep och knåp som detta har en mycket specifik funktion, egentligen mer än en. Först och främst är de roliga tidsfördriv som håller oss sysselsatta när vi inte är upptagna med våra dagliga aktiviteter, och sedan är de ett bra sätt att träna vår hjärna.

Alla som är bekanta med dessa quiz vet exakt vad vi pratar om, men är framför allt kapabla att lösa de enklaste utmaningarna på utsatt tid. För dig som fortfarande är nybörjare behöver du dock inte oroa dig, eftersom det räcker med att öva några gånger för att bli bättre.

Men låt oss gå tillbaka till dagens utmaning: hur långt har du kommit? Har du hittat våran inkräktare bland alla till synes likadana bokstäver ännu?

Advertisement

Ge inte ge upp ännu...

Ge inte ge upp ännu...

Pxhere

Ögat rör sig frenetiskt längs raderna för att kunna hitta den annorlunda bokstaven på bara 10 sekunder. Men när man gör något snabbt får man inte alltid goda resultat, tvärtom kan den skapa ännu mer förvirring för ögat. För att lösa utmaningen bör du ta ett djupt andetag, koncentrera dig och sedan aktivera stoppuret. Endast på detta sätt kommer det att vara möjligt att hitta inkräktaren på den korta tid som står till ditt förfogande.

Om detta inte räcker, men du ändå vill prova innan du scrollar ner i artikeln och läser lösningen, är det inga problem. Ta god tid på dig. Nästa gång kommer du definitivt att lyckas eftersom du kommer att vara mer förberedd.

Vi kommer nu att avslöja svaret!

Vi kommer nu att avslöja svaret!

Och det var här den gömde sig. Så många E:n, så många rader, så många kolumner riskerade att lura vår syn, ändå lyckades vi identifiera den annorlunda bokstaven. Testet är därför löst, men det finns många fler att testa och vårt sinne behöver ständig träning.

Om du tyckte att dagens utmaning var rolig så ses vi vid nästa quiz och... må bäste man eller kvinna vinna!

Advertisement