Hitta nummer 1102 på bara 10 sekunder och lös utmaningen

av sofia

23 Augusti 2023

Hitta nummer 1102 på bara 10 sekunder och lös utmaningen
Advertisement

Var och en av oss har är väldigt olika typer av mentala förmågor. Det är många faktorer som påverkar dem och det är inte alla som lyckas hålla samma tempo och konstant träna sinnet. Men att göra det är utan tvekan väldigt viktigt. Det förhindrar åldrandet av vårt sinne och hjälper oss även i vardagen. Hur kan man göra för träna sina förmågor? Man kan läsa, skriva, diskutera med släktingar och vänner om alla möjliga ämnen, men man kan också ha roligt på ett samtidigt användbart sätt.

Visuella utmaningar är till stor hjälp i detta avseende. De är mer eller mindre lätta att göra och kräver oftast inte alltför mycket tid, men är väldigt effektiva. Gillar du dem? I den här artikeln måste du vara väldigt snabb för att hitta nummer 1102 som gömmer sig bland de andra siffrorna. Det är bara 10 sekunder kvar, låt oss sätta igång!

Advertisement

Hitta nummer 1102 på bara 10 sekunder

Hitta nummer 1102 på bara 10 sekunder

Att finna lösningen på knep och knåp är ett sätt att testa sig själv, men också ett sätt att roa sig på med nära och kära. Om du inte har stora planer någon kväll, varför inte utmana dina vänner och bevisa att du är snabbast?

Men låt oss gå tillbaka till dagens utmaning. I vilket skede befinner du dig? Hittade du något eller är du fortfarande vilsen? Om dina ögon är uppmärksamma och skarpa kommer du att kunna hitta inkräktaren 1102 bland de många 1104:orna, annars är lösningen snart på väg.

Givetvis, för att testa dig själv till max, bör du inte ge inte upp efter första försöket. Iaktta, undersök, koncentrera dig och även om ögat är lite trött på att röra sig bland så många olika nummer, kommer du om du är uppmärksam, att kunna hitta det på den fastställda tiden.

Advertisement

Här kommer svaret...

Här kommer svaret...

Pxhere

Tiden för att hitta det annorlunda numret har gått ut. Här kommer därför lösningen på dagens utmaning. Bland många 1104:or finns vår busiga 1102:a i den tionde kolumnen. När du väl har hittat den bör du börja gå ner längs kolumnen och kommer tillslut att nå fram till rad nummer fjorton, är du med? Har du hittat den?

Vår inkräktare befinner sig precis där. Såg du den innan du fick lösningen av oss?

Advertisement