Hitta den enda blyertspennan som finns på bilden och lös det visuella testet

av Titti Carlberg

04 September 2023

Hitta den enda blyertspennan som finns på bilden och lös det visuella testet
Advertisement

Visuella quiz som den vi erbjuder här är värdefull näring för sinnet. Att hålla sitt intellekt tränat är viktigt, det finns många sätt att göra det, vissa komplicerade, andra mindre. Tankenötter är bland de minst komplicerade, men inte mindre effektiva som träningsformer. De är viktiga och man måste vara uppmärksam och koncentrerad för att kunna lösa dem inom tidsgränsen.

I den här artikeln är utmaningen att hitta blyertspennan som är gömd, det finns bara en, och göra det på bara 20 sekunder... klarar du det? Låt oss se.

Advertisement

Visuell test: hitta den enda blyertspennan i bilden på bara 20 sekunder

Visuell test: hitta den enda blyertspennan i bilden på bara 20 sekunder

Ett visuellt spel är inget annat än en övning för sinnet. Det hjälper oss att utveckla en större anda av koncentration och observation. För att gå ut som segrare måste du sätta dig själv i en situation där det finns få distraktioner och fokusera dina tankar på den föreslagna bilden. Det är dock också viktigt att veta vad som krävs: spelets framgång är nära kopplat till den initiala frågan.

På den föreslagna bilden ber vi dig att på bara 20 sekunder identifiera den enda pennan som finns bland figurerna, för att lösa tankenöten.

Advertisement

Titta på varje detalj i bilden för att lösa det visuella testet...

Titta på varje detalj i bilden för att lösa det visuella testet...

Pixabay

Att lyckas med detta är inte så lätt och bara de som tittar mycket noggrant kommer att kunna lösa frågan på kortare tid än som anges. Så, sätt igång direkt, låt dig inte distraheras så upptäcker du den på ett litet kick.

Vad ska man titta på först? Du måste förstå vilka element som utgör bilden, färgerna som kännetecknar den och hur de är placerade. I det här fallet är ordningen medvetet rörig: trots allt är dessa visuella quiz avsedda först och främst att förvirra. Bara genom att "överleva" denna förvirring kommer ditt sinne att gå segrande och upptäcka inkräktaren.

Men låt oss inte förivra oss i prat: hur går det för dig? De 20 sekunderna närmar sig sitt slut, har du fortfarande inte hittat den? Om så är fallet, fortsätt söka utan att stanna upp. Vi är på väg att avslöja lösningen och vi vill inte störa dig i ditt nöje. Men om du redan har gått ut som segrare och vill jämföra ditt svar med det korrekta, är det dags att göra det nu.

Här är svaret!

Här är svaret!

Ser du? Den ligger inbäddad precis där .

Liten och väldigt lik i nyanserna böckerna som ligger runt omkring den, vår penna visste hur man gömmer sig på ett perfekt sätt, men vi är säkra på att din blick gick segrande ur striden, eller hur?

Och om den här visuella tankenöten fascinerade dig, missa inte nästa utmaning... det blir kul!

Source:

Image credit: Pixabay

Advertisement