Hitta bokstaven A bland alla dessa siffror och lös denna utmaning på bara 15 sekunder

av sofia

28 Augusti 2023

Hitta bokstaven A bland alla dessa siffror och lös denna utmaning på bara 15 sekunder
Advertisement

Är du redo att testa dig själv med en ny visuell utmaning? Observationstestet som vi föreslår i den här artikeln verkar väldigt enkelt, men bara de mest tränade ögonen kommer att kunna lösa det inom den angivna tiden.

De som gör knep och knåp dagligen är medvetna om vikten av sådana här utmaningar. De är inte bara ett tidsfördriv, utan de hjälper oss att hålla vår koncentration och vår observationsanda aktiv. Att lösa dem är det perfekta sättet för att fördriva tiden och se till att vår hjärna inte åldras i förtid.

I det visuella spelet som vi föreslår nedan måste du identifiera den enda bokstaven som gömmer sig bland de många siffrorna på bilden på bara 15 sekunder. Kommer du att lyckas göra det? Vi provar!

Visuellt test: Hitta bokstaven A på bara 15 sekunder

Visuellt test: Hitta bokstaven A på bara 15 sekunder

Klara färdiga kör! Utmaningen har börjat och tiden börjar rinna ut. Vi är bara 15 sekunder från att klara det eller att misslyckas. De mest tränade av er har redan identifierat inkräktaren, de som inte är det kommer dock att behöva kämpa lite, men ge inte upp. Om du inte klarar det den här gången, fortsätt att öva och du kommer att se att du kommer att bli en riktig mästare på att lösa visuella tester.

På bilden ser vi att siffran 4 upprepas otaliga gånger, förutom det verkar det inte finnas något annat, men det är inte så. Ett A lurar bland dem och det är upp till oss att ta reda på hur vi ska kunna urskilja det.

Det är bara några sekunder kvar innan tiden är ute och vi kommer snart att avslöja lösningen för er.

Advertisement

Lösningen

Lösningen

Giovanni Giuseppe Nicosia/Wikimedia

Vi har nått slutet. Sekunderna flög iväg på ett ögonblick, lyckades du hitta den? För de av er som har lyckats hitta bokstaven A och inte behöver kika på lösningen vill vi bara säga grattis. Ni är utmärkta observatörer och vet hur man löser dessa visuella utmaningar på mycket kort tid. De som inte lyckades i tid behöver bara träna lite till och under tiden kan ni kika på lösningen genom att följa instruktionerna.

Bland de många fyrorna finns det ett A och att identifiera det var syftet med denna utmaning. Bokstaven finns på sjätte raden. Kika från vänster till höger och räkna tjugofem kolumner för att kunna se den.

Lyckades du på bara 15 sekunder eller var du tvungen att vänta på att vi gav dig lösningen?

Advertisement