Du har 20 sekunder på dig för att hitta nummer 6... kommer du att lyckas?

av sofia

03 Augusti 2023

Du har 20 sekunder på dig för att hitta nummer 6... kommer du att lyckas?
Advertisement

Vilket är ditt rekord när det gäller att lösa quiz på tid? Har du aldrig testa din förmåga att hitta snabba lösningar? Då är det dags att göra det. Att ständigt öva är det bästa sättet för att förfina din "sökteknik" och försöka hitta lösningen på visuella tester på kort tid.

När det gäller bilden som vi ser i den här artikeln, är tanken att du ska hitta siffran 6 som gömmer sig bland de många 5:or som syns på bilden. Kommer du att kunna göra det på bara 10 sekunder? Utmaningen är inte lätt och du kanske inte hittar den direkt, men koncentrera dig så ska du se att du kommer att hitta lösningen.

Advertisement

Du har bara 20 sekunder på dig för att hitta nummer 6... kommer du att lyckas?

Du har bara 20 sekunder på dig för att hitta nummer 6... kommer du att lyckas?

Hjärnan är som en muskel och för att hålla sig aktiv och snabb måste den tränas. Det finns många sätt att göra detta på och vissa kräver tid och mycket ansträngning, men det finns också fall där det är väldigt roligt att testa sig själv. Att göra bildquiz är ett väldigt kul sätt att undvika att bli uttråkad och göra något användbart samtidigt som du har roligt.

I dessa utmaningar som kräver koncentration uppmanas ditt intellekt att hitta siffran 6 bland de väldigt många femmor som finns på bilden. En utmaning som vid första ögonkastet verkar enkel, men att lösa det på bara 10 sekunder är inte alls lika lätt.

Tiden är ute! Har du hittat inkräktaren? Om svaret är ja, har du en väldigt bra iakttagningsförmåga, om inte, kommer vi snart att ge dig lösningen.

Advertisement

Här har du svaret...

Här har du svaret...

Hippopx

Att förstå exakt vad det är man ska leta efter innan man börjar är viktigt för att kunna lösa det på kort tid. Om du inte vet vad du ska leta efter är det stor chans att du misslyckas med att lösa denna typ av utmaning. I det här fallet var frågan enkel: Var finner man siffran 6 bland alla 5:or och kan du göra det på bara 10 sekunder.

Vår busiga inkräktare är där, men den gömmer sig väldigt väl. Låt oss hjälpa dig. Titta på rad 10 och räkna därifrån och 17 steg till höger. Ser du något konstigt? Nummer 6 ligger gömd precis där.

Om du gillade det här lilla quizet och vill göra fler, missa inte vår nästa spännade utmaning!

Advertisement