Kungafamiljens julkort gör många människor fundersamma, saknar Louis ett finger?

av sofia

11 December 2023

Kungafamiljens julkort gör många människor fundersamma, saknar Louis ett finger?
Advertisement

Familjebilder representerar ett vackert minne, de förevigar ett ögonblick i en lycklig händelse som du vill frysa för alltid, med avsikten att bevara det unika i just det ögonblicket. Praktiskt taget alla av oss har foton där vi är med våra släktingar och det är underbart att kunna titta tillbaka på gamla minnen genom ett enkelt fotografi. Med bara synen är det möjligt att nästan återuppleva händelser som ägde rum för flera år sedan och njuta av dessa flyktiga ögonblick.

I dagens berättelse har bilden som tagits ett ytterligare syfte utöver det som nämns ovan då det användes som ett julkort av den brittiska kungafamiljen, ett trevligt sätt från deras sida att önska alla en god jul. Vissa detaljer på fotot har dock väckt många frågetecken och gjort ett stort antal människor förvånade och extremt förvirrade...

Advertisement

Den kungliga familjens julhälsning

Den kungliga familjens julhälsning

@KensingtonRoyal/Twitter

Den fantastiska kungafamiljen förevigades av fotografen Josh Shinner i en mycket elegant tagning helt i svartvitt. Ett foto taget på ett traditionellt sätt där alla medlemmar i kungafamiljen var lika framhävda, utan någon skillnad.

Med utgångspunkt från toppen - till vänster - kan vi se prins William och hans fru prinsessan Kate Middleton som kramar om deras äldste son, 10-årige prins George, och sedan lite lägre - fortfarande till vänster - kan vi se 5-åriga prins Louis och 8-åriga prinsessan Charlotte vid hans sida.

Den svartvita bilden ger en vintagekänsla och elegant atmosfär till den kungliga familjen och som om detta inte vore nog är kläderna för varje kunglig medlem i svart och vitt då alla har en vit skjorta och mörka byxor. Men trots bildens perfektion kommer du om du är lite uppmärksam snart lägga märke till några "speciella" detaljer, som nästan är störande.

Advertisement

De konstiga detaljerna på fotot

De konstiga detaljerna på fotot

@KensingtonRoyal/Twitter

Först och främst, om du tittar noga på prins Louis, för att vara exakt hans hand som vilar på armstödet på stolen, kan du se att barnets långfinger verkar saknas... en följd av fotots perspektiv? Eller har den lilla killen helt enkelt slutit handen på ett konstigt sätt? Men det är inte den enda detaljen som användarna diskuterade.

Prins Louis är också den enda medlemmen av den brittiska kungafamiljen som bär ett par shorts då alla andra bär långbyxor åtminstone strax ovanför anklarna. När det kommer till en bild som involverar sådana högprofilerade mediefigurer (av förklarliga skäl) lämnas ingenting åt slumpen. Som du ser bär mor och dotter exemplevis exakt samma typ av mörka jeans och på samma sätt klär sig William och George likadant. Louis, å andra sidan, skiljer sig i utseende då han är den enda som bär shorts. Och det är inte allt.

När man tittar på Charlotte, närmare exakt på hennes vänstra hand, har några användare påpekat hur den verkar konstigt "utsträckt". Hennes fingrar, enligt vissa, verkar nästan oändliga för att sitta på handen hos en liten flicka. Kort sagt, var många så förvånade över dessa detaljer att de misstänkte att det skett en del redigering... Vad tror du?

Advertisement