Han ger sin dotter älskarinnans namn och mamman får inte reda på det förrän flera år senare

av sofia

17 Maj 2023

Han ger sin dotter älskarinnans namn och mamman får inte reda på det förrän flera år senare
Advertisement

När ett barn föds är detta en unik känsla, en situation tack vare vilken bandet mellan två förälskade människor stärks ännu mer och en av de största gåvorna som livet kan ge oss. Att utöka sin familj innebär dock också att komma överens och utvärdera olika situationer som framtiden skulle kunna bjuda på och hitta kompromisser.

En av de frågor som ett par debatterar mest om när ett barn föds är vilket namn barnet ska få. Man kan ha väldigt olika åsikter och det kan vara svårt att komma överens. Det är därför vissa par bestämmer sig för att hitta en kompromiss för att undvika problem. Detta är exakt vad vår huvudpersons föräldrar gjorde, synd bara att hon senare upptäckte orsaken till varför hennes pappa hade valt just det namnet åt henne.

via Mirror

Advertisement

Kristina Fletcher kommer ursprungligen från Kentucky i USA, och gjorde en minst sagt jobbig upptäckt. I en video som lades upp på sociala medier ville den unga kvinnan prata om något som hänt i hennes liv som störde henne väldigt mycket.

"Jag vet att de flesta som är uppkallade efter någon annan har fått sitt namn av en vacker eller rörande anledning, men det var inte så för mig. - börjar hon. - Dagen då jag föddes tvingades min mamma genomgå kejsarsnitt på grund av en del komplikationer och av denna anledning blev hon sövd. Innan jag föddes - fortsatte hon – hade hon och min pappa slutit en pakt: om en pojke föddes skulle de döpa honom efter hans morfar och hon skulle ha fått välja, om det istället blev en tjej skulle beslutet vara upp till min pappa och så blev det”.

Kristina berättar att hennes pappa gick för att registrera hennes födelse och namn och att allt gick enligt planerna. Synd bara att mamman först en tid senare gjorde en sorglig upptäckt. "Hon kom på att min pappa var otrogen mot henne och gissa vad den andra kvinnan hette? Kristina."

Advertisement
Kristina Fletcher/Instagram

Kristina Fletcher/Instagram

Mannen hade bestämt sig för att ta till detta knep för att "rädda" sig själv ifall han av misstag skulle råka uttala det namnet. Ingen kunde ha misstänkt något eftersom misstaget skulle ha berott på dottern. Förr eller senare kommer dock sanningen alltid fram och kvinnan upptäckte att mannen hade varit otrogen mot henne.

Vår huvudpersons historia fick många kommentarer. Flera personer erkände att även de hade gjort många förbryllande upptäckter angående den bakomliggande orsaken till deras namns val och andra frågade Kristina om hon trots allt hade hållt kontakten med sin pappa. Kvinnan erkände dock att hon inte något förhållande till honom, utan att hon bara hade vuxit upp med sin mamma.

Vad tycker du om den här historien? Och framför allt, vet du varför du fick just ditt namn?

Advertisement