En mamma vill låta operera näsan på sin 21 dagar gamla dotter: "Den är för ful"

av sofia

13 April 2023

En mamma vill låta operera näsan på sin 21 dagar gamla dotter: "Den är för ful"
Advertisement

När man blir förälder förändras alla perspektiv på ett avgörande sätt och själva paret verkar hamna i andra hand till förmån för barnens välmående. Detta är kanske den rätta och mest mogna inställningen att ha i livet, men ibland blir det problematiskt. Att placera en varelse i mitten av ditt universum innebär också att du lätt hamnar i konflikt med andra angående saker som rör dina barn. Vissa beslut, de allra viktigaste, måste till exempel fattas med båda föräldrarnas samtycke.

Huvudpersonen i denna berättelse blev alldeles chockad över sin frus beteende och de åtgärder hon tänkte vidta.

via Reddit

Advertisement
Nicole C/Flickr - Not the actual photo

Nicole C/Flickr - Not the actual photo

En man vände sig till människor på nätet för råd: "Min fru och jag har redan ett barn, en pojke, och vi har nyligen fått en dotter. Problemet ligger i det faktum att sonen har ärvt många drag från henne, som är en vacker kvinna, medan den andra bebisen verkar likna mig mer...” berättar mannen på ett välkänt forum.

Pojken är väldigt söt. Han har en liten och gullig mun och en välproportionerad näsa, kort sagt, "allt är perfekt". Den lilla flickan har å andra sidan ett väldigt högt hårfäste, har tunna läppar och en lite större näsa än genomsnittet, precis som hennes pappa.

Advertisement
Rick Kimpel/Wikimedia - Not the actual photo

Rick Kimpel/Wikimedia - Not the actual photo

"Vår dotter föddes för 21 dagar sedan och under den här tiden har min fru inte gjort annat än att uttrycka sig, nästan konstant, om hur besviken hon var över bebisens utseende". Han såg henne när hon vaggade bebisen och hörde henne säga: "Vad jag hade velat att du hade ärvt fler gener från min sida. Alla vi kvinnor i familjen är vackra, nästan tidlösa, inte som de på din pappas sida. Din bror har vackra mjuka fylliga läppar och du har de här smala läpparna - åååh det kommer att bli riktigt jobbigt för dig när du växer upp som tjej. Men oroa dig inte, jag tar hand om dig. Jag ska låta dig göra en näsoperation så fort du är gammal nog."

Mannen hade haft tålamod med sin fru under de första veckorna, men tappade sedan tålamodet och det slutade med att han bråkade med henne.

De flesta användare höll helt med honom och rådde honom att lugna ner kvinnan och, ifall det inte var möjligt, att avlägsna henne från deras barn för deras eget bästa. Vad tycker du?

Advertisement