En kvinna gifter sig med två män: "Tack vare dem har jag börjat må bra igen"

sofia

12 April 2023

En kvinna gifter sig med två män: "Tack vare dem har jag börjat må bra igen"
Advertisement

Ett liv som gift kan vara skrämmande för många människor. Detta är förståeligt. Att dela allt och en stor del av din tid med en enda person under hela ditt liv är komplicerat och inte något för alla. Förmodligen, i mer modern tid, blir det verkligen en allt mindre vanlig praxis med tanke på tendensen att hela tiden vilja testa nya saker för att få ett större antal upplevelser. Men det finns också de som har kommit på alternativa lösningar. Som till exempel vad?

Enkelt, genom att gifta sig två gånger, fast på samma gång...

via Nypost

Advertisement

A paz que você tanto proucura esta no desapego que você tem medo e no baile que você não segue 👣💭

Pubblicato da Larissa Ingrid su Venerdì 20 dicembre 2019

Lary Ingrid är en 27-årig brasiliansk kvinna som har valt att "experimentera" med polyamori. Hon har varit tillsammans med sin sambo, Ítalo Silva, 25 år gammal, i 8 år och efter en ömsesidig överenskommelse tog de beslutet att "öppna" sin relation.

I det här fallet har en annan man kommit in i bildern och paret har blivit en trio. João Victor, 18 år gammal, deltar i deras liv precis som om han vore en andra make.

Idén föddes ursprungligen från Ítalo som kände lusten att träffa andra tjejer: "om vi går på en fest och vi gillar någon, skulle det vara trevligt att kunna kyssas med den här personen, ha nya upplevelser och ha kul" . Hade mannen föreslagit, men det hela tog snart en helt annan vändning.

Advertisement

Jesus é o Melhor Remédio 👐💉

Pubblicato da Larissa Ingrid su Martedì 2 gennaio 2018

Faktum är att Lary blev kär i João och insisterade på att tonåringen skulle vara en del av "paret" i alla avseenden. Deras polyamorösa relation startade och det slutade med att kvinnan bodde med båda männen som hon fick varsitt barn med!

"Nu känner jag mig lugnare, jag är mycket mindre stressad. Jag har två män som hjälper mig med hushållsarbetet och stöttar mig med all sin kärlek". Säger den brasilianska influencern.

João är en barndomsvän till kvinnan och har alltid varit kär i henne, så när han fick möjlighet att kyssa sin älskade gjorde han det direkt. Han insåg dock snart ett stort problem.

ALCÂN News/Facebook

Larys hjärta tillhörde redan hennes man och hon gjorde det direkt klart att hon aldrig skulle lämna honom. Så killen accepterade tanken, för att vara med sin älskade och valde att "dela" kvinnan med hennes partner.

Denna ovanliga "treudd" skapade en hel del uppståndelse i Larys familj som till en början inte godkände hans val, men när de såg sin dotter "återfödas" var de tvungna att ändra uppfattning.

Mellan de två männen, som alla bor under samma tak tillsammans med brasilianskan, uppstår ofta diksussioner som härrör från svartsjuka, men trots detta bråkar de aldrig med varandra, utan de pratar helt enkelt om det och löser det.

Kvinnan erkände att hon inte skulle ha något emot att lägga till en tredje man till sitt nuvarande förhållande och tillade att hon dock aldrig skulle vara villig att släppa in en annan kvinna mellan dem. Vad tycker du om dessa 3 människors livsfilosofi?

Advertisement