Hon upptäcker att hennes man har en älskarinna, men idag har de alla tre en relation med varandra

sofia

07 Maj 2023

Hon upptäcker att hennes man har en älskarinna, men idag har de alla tre en relation med varandra
Advertisement

Det finns teman som tyvärr alltid är aktuella och bland dessa finner vi utan tvekan otrohet. Det är allmänt känt att vi ända sedan mänsklighetens existens har varit otrogna, inte alla människor förstås, men historiskt sett har det aldrig funnits en period som varit helt fri från denna "synd". Att vara med bara en person under en lång tid är kanske inte lätt och framför allt inte något som ligger i allas natur, men det rättfärdigar inte att man ljuger eller lurar andra.

Hustrun i dagens berättelse blev offer för otrohet från sin mans sida och... bestämde sig för att låta hans älskarinna bli en del av deras förhållande genom att utöka familjen.

via Thenews

Advertisement
Gabriel Koplak/Instagram

Gabriel Koplak/Instagram

Begreppet dualitet, när det gäller ett par, som en strikt monogam relation är inte längre en hörnsten i vårt samhälle. Faktum är att många länder och särskilt unga och allt mer moderna generationer överväger polyamori: en relation som inte är uppbyggd på föreningen av "bara" två individer. Det är just den väg som Andy, Gabriels "officiella" partner, bestämde sig för att ta.

"Otrohet har alltid varit "modernt", men vi borde istället modernisera mer ärliga relationer utan lögner och polyamori har fördelen att det uppmuntrar allt detta", förklarar hans fru.

Det "ursprungliga" paret var gifta i cirka 7 år innan en andra kvinna kom in i bilden. Många har kritiserat valet som denna utökade familj har gjort, men var och en av de tre huvudpersonerna har kunnat motivera sitt val.

Advertisement
Gabriel Koplak/Instagram

Gabriel Koplak/Instagram

"Jag är lycklig eftersom jag inte längre har något att känna mig skyldig över", förklarar mannen i en video.

"Jag är lycklig eftersom jag inte längre behöver undra var min man är och vad han gör", säger mannens fru i samma video.

"Jag är lycklig eftersom jag inte längre behöver gömma mig för någon och nu är jag en del av en familj", erkänner den föredetta älskarinnan även i samma klipp.

I slutändan finns det utan tvekan de som inte godkänner det inte direkt "traditionalistiska" valet av denna trio, men faktum kvarstår att de faktiskt verkar ha hittat balans i sin tillvaro och är det inte detta som räknas egentligen?

Advertisement