En 29-årig modell gifter sig med en 75-årig miljardär: "De tror att jag bara utnyttjar honom, men jag älskar honom på riktigt"

av sofia

06 Maj 2023

En 29-årig modell gifter sig med en 75-årig miljardär: "De tror att jag bara utnyttjar honom, men jag älskar honom på riktigt"
Advertisement

Man får ofta höra att kärleken inte har någon ålder och inte känner till några gränser, en ganska romantisk vision av en av de känslor som kanske inte riktigt har samma effekt nuförtiden. Låt oss erkänna att en kärleksrelation och en efterföljande officiell förlovning förr i tiden var mer varaktig och säkerligen baserad på starka känslor, framför allt respekt och trohet. Det var andra tider, men inte nödvändigtvis bättre sådana. En del människor fann sig nästan "tvingade" att gifta sig på grund av andras beslut och det fanns inte så många "valmöjligheter" för dem som till exempel bodde lite mer isolerat och därför träffade färre människor.

Äktenskap av bekvämlighet har alltid funnits, men huvudpersonen i denna berättelse förklarar med hela sitt hjärta att hennes inte är ett av dem. Men hon är gift med en mycket förmögen man som är 46 år äldre än henne...

via Vnexpress

Advertisement
Co Ngan/Instagram

Co Ngan/Instagram

Co Ngan, en 29-årig vietnamesisk modell, är gift med Wynn Katz, en 75-årig Los Angeles-entreprenör. Hon träffade sin man på Instagram. Han är ägare och designer av varumärket Rough Roses och träffade honom senare i Vietnam under en affärsresa. Gnistan tändes omedelbart mellan de två.

Paret gjorde slut flera gånger på grund av många bråk, men till slut förseglade de sin kärlek genom att gifta sig. Kvinnan är därför säker på sitt "val" och har förklarat: "Han är mitt livs kärlek, det är jag säker på".

Men kritiken angående deras relation lät inte vänta på sig och modellen har blivit offer för mycket tunga ord.

Advertisement

"Du är bara intresserad av hans pengar", är den mest populära kommentaren, eller: "Du väntar bara på att få ärva hela hans egendom", kommenterade någon. "Du utnyttjar bara!" började en annan person.

Men Co försvarar sig: "För mig har det alltid bara varit en hjärtefråga, jag älskar honom verkligen". Modellen är faktiskt ett välkänt ansikte som verkligen inte behöver pengar, men under sitt liv som par har mannen alltid gett henne allt det hon har velat ha: middagar på restauranger med stjärnor, resor och lyxgåvor har alltid stått på dagordningen.

Någon har till och med gissat att kvinnans intresse för företagaren berodde på avsikten att kunna få ett amerikanskt visum, ett dokument som hon faktiskt lyckats skaffa på grund av deras äktenskap.

Kort sagt, även om misstanken att kvinnas kärlek inte är helt "äkta" lätt kan uppstå, kan vi inte vara säkra på hur det verkligen ligger till och bara önska dem båda det allra bästa!

Advertisement