Min flickvän sålde en stol som min avlidne bror gett mig för att betala sitt gymkort

av sofia

16 December 2022

Min flickvän sålde en stol som min avlidne bror gett mig för att betala sitt gymkort
Advertisement

När du förlorar någon du håller av, tenderar du att behålla alla de saker som tillhörde den personen, som om dessa föremål behöll en del av den avlidnas väsen. Naturligtvis föds efter ett tag ett behov av att skapa utrymme och återvända "till verkligheten" och inse att det inte kommer att vara ett föremål som kommer att hålla minnet av den personen vid liv, utan kärleken och det djupa band som finns. För att göra detta krävs dock tid och medvetenhet, något som den unga huvudpersonen i denna berättelse kanske inte fick tillräckligt med, eftersom hans flickvän sålde hans bortgångne brors stol två månader efter hans död. Men låt oss ta historien från början.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Huvudpersonen i vår berättelse förlorade sin 27-åriga bror i sjukdom: "Vi stod varandra väldigt nära och hade mycket gemensamt. Han gillade tv-spel och hade alla typer av spelutrustning, inklusive en stol som han ville att jag skulle få innan han var borta för gott", förklarade han. "Jag anser att den här stolen är speciell eftersom det var min brors favorit av alla hans saker och påminner mig om honom varje gång jag sitter i den (jag spelar inte längre), den för mig närmare honom på ett sätt som jag inte kan förklara och ger mig så mycket tröst," fortsatte mannen.

Stolen placerades i husets studio, men för några dagar sedan upptäckte den mannen att hans flickvän, som varit arbetslös och klagade på att hon inte längre kan gå till gymmet, sålt stolen på nätet för att vara kunna betala för följande månad: "När jag fick reda på det flippade jag ur och fick en väldigt negativ reaktion", kommenterade han. "Hon sa till mig att hon var i desperat behov av pengar och att hon efter att ha sålt allt hon hade inte hade något annat val än att sälja stolen. Jag påminde henne om vem som ägde stolen, men hon svarade att jag redan har massor av minnen av min bror och att jag inte borde agera som om det var jordens undergång. Hon tog även upp sina tidigare ätstörningar och sin ångest när det gäller att hålla sig i form och hävdade att jag struntade i det faktum att hon gick igenom en svår period”.

Advertisement
Flickr / Not the Actual Photo

Flickr / Not the Actual Photo

"Jag skällde ut henne, kallade henne hänsynslös och självisk och sa till henne att hon aldrig borde ha tagit och sålt mina grejer för ett gymkort när hon kunde ha fortsatt träna hemifrån. Hon började gråta, sedan stack hon och flyttade in hos sin mamma som försökte få mig att fundera över hur jag betett mig, men jag svarade inte och jag har inte pratat med min flickvän sedan dess". Sedan avslutade han genom att be communityt om råd om hur han skulle hantera situationen "Jag känner mig skyldig eftersom jag aldrig har skrikit på henne i hela mitt liv."

Webben har helt hållit med killen och konstaterar att den unga kvinnan agerade på ett mycket själviskt sätt: "Jag tror att din flickvän inte är glad över att din brors försvinnande avleder uppmärksamheten från henne. Jag tror att det handlar mer om att rikta rampljuset på henne än att betala för ett gymmedlemskap. Detta gör det hela ännu mer läskigt. Du borde seriöst ompröva vilken typ av person du är på väg att gifta dig med", kommenterade en användare. Vad tycker du?

Advertisement