Kritiserade på grund av 40-års åldersskillnad, men de är lyckligt gifta och har en dotter ihop

av sofia

12 December 2022

Kritiserade på grund av 40-års åldersskillnad, men de är lyckligt gifta och har en dotter ihop
Advertisement

"Kärleken har ingen ålder" är kanske ett av de äldsta talesätten i världen, som många känner att de håller med om och många andra inte håller med om. Tyvärr, när åldersskillnaden är stor är det väldigt svårt att inte stöta på fördomar och skvaller då de flesta tror att det i dessa fall inte är kärleken som binder två människor samman, utan pengar. Självklart är inte alla relationer lika och vi är säkra på att många par lyckas hålla sin kärleks låga vid liv även efter så många år, trots åldersskillnaden. Ett praktiskt exempel på detta är paret som presenteras i den här artikeln.

via TikTok / dudaacrv

Advertisement
TikTok / dudaacrv

TikTok / dudaacrv

Maria Eduarda Dias är faktiskt en 23-årig sjuksköterska, lyckligt gift med Nixon Motta, en 63-årig radio-DJ. Även om det är 40 års åldersskillnad mellan de två, verkar det som att deras relation är mer stark än någonsin. De två började dejta när Maria var mycket ung, hon var faktiskt bara 16 när hon kontaktade 56-åringen, som på den tiden var fotograf, för att få några bilder tagna på konserter och därifrån föddes en vänskap som aldrig har slutat växa. Som du säkert kan föreställa dig var det inte lätt att övervinna alla fördomar från människor som inte välkomnade ett förhållande mellan en man i den åldern och en mycket ung tjej som Maria. Ändå lyckades deras relation övervinna även dessa hinder.

Advertisement
TikTok / dudaacrv

TikTok / dudaacrv

Faktum är att den unga kvinnan insåg att hon hade blivit kär i Nixon och lyckades övervinna alla slags fördomar även inom sin familj och bland sina vänner. Nu är de mer enade än någonsin tack vare närvaron av deras första och enda dotter, Maria Alice, på 1 år. När Maria tillkännagav sitt äktenskap med sin partner på TikTok var det dock många användare som kritiserade hennes val och hennes beteende. I många av dessa kommentarer omtalas Maria bokstavligen som en "gold digger", det vill säga en profitör på jakt efter ekonomisk stabilitet. Nixon har dock upprepade gånger specificerat att han inte är rik och att deras relation uteslutande är baserad på deras kärlek: "Det har aldrig funnits någon baktanke från hennes sida".

TikTok / dudaacrv

TikTok / dudaacrv

Trots de negativa kommentarerna, som tvingade Maria att ta bort videon som tillkännagav bröllopet, fortsatte paret sin relation och svarade också på kritiken:

"Det är lätt att döma när man inte känner till historien. Vi är väldigt lyckliga och uppfyllda, vi har byggt upp en underbar familj. Ingen har rätt att förakta oss. Länge leve kärleken! Sluta hysa agg mot fria människor," skiver Maria medan Nixon upprepade konceptet: "Länge leve vår kärlek! Jag älskar dig, min prinsessa. Inget av detta kommer att störa oss. Tillsammans har vi mött mycket värre saker och du var alltid med mig, hjälpte mig igenom dem och gav mig styrkan att övervinna dem!".

Vad tycker du om relationer med stor åldersskillnad?

Advertisement