Hon spenderar nästan 145 000 euro för att förlänga sina ben: "Nu har mitt liv förbättrats"

av sofia

06 Maj 2023

Hon spenderar nästan 145 000 euro för att förlänga sina ben: "Nu har mitt liv förbättrats"
Advertisement

Skönhet är som vi alla vet något som det är svårt att inte lägga den minsta vikt vid. Ett snyggt utseende uppskattas ofta, även om det självklart måste åtföljas av många andra egenskaper för att göra en person intressant. Men nuförtiden tycks dess betydelse ha ökat avsevärt på grund av sociala medier och stereotyperna om skönhet och sensualitet som också visas i media. Inte bara den kvinnliga publiken utan även den manliga är starkt påverkad, och driven till ett tvångsmässigt sökande efter yttre perfektion.

Huvudpersonen i denna berättelse är en kvinna som, för att känna sig bekväm med sig själv, har bestämt sig för att genomgå en känslig och smärtsam kirurgisk operation.

via Dailystar

Theresia Fischer, en 31-årig modell, säger att hon alltid har blivit mobbad sedan hon var yngre.

Så hon spenderade, mellan operationen och de olika behandlingarna som hängde ihop med den, cirka 145 000 euro bara för att göra en "estetisk förändring". Den ganska känsliga operationen bestod i att "bygga om" hennes ben på ett ganska drastiskt sätt och slutligen med att bygga in ett "metallstöd" med förmågan att gradvis sträcka ut dem under de kommande 3 månaderna.

Kvinnan har ökat drygt 13 cm i längd, till sin stora belåtenhet: "Nu känner jag mig glad och nöjd med mina ben, men jag har drabbats av en våg av kontroverser...".

Advertisement

Faktum är att många har kritiserat henne för hennes val och ansett det vara "överdrivet" och onödigt: Theresia var faktiskt redan ganska lång redan före operationen och har nu nått 180 cm. "Varför utsätts jag för så mycket hat?". Den unga modellen har därför gått från att bli mobbad av en anledning till en annan, utan att faktiskt känna sig helt accepterad.

Men hon är fortfarande nöjd med sitt beslut och säger att det har stärkt hennes självförtroende. Dessutom påverkades hennes modellkarriär positivt på grund av de allt mer krävande estetiska standarder inom det området.

Det finns även en annan aspekt som hon förklarade har påverkats positivt av hennes nya slanka image.

Theresia har faktiskt erkänt att hon är mer entusiastisk över sin relation eftersom hon känner sig mer gillad och uppskattad av män, inklusive sin pojkvän.

Kort sagt, hennes orginella val delades inte av många människor, som faktiskt till och med starkt kritiserade det. Men borde man inte med sin egen kropp och om man respekterar sig själv och andra, kunna göra det man vill? Vad tycker du om saken?

 

Advertisement