Hon upptäcker att hon är gravid med tvillingar efter att ha separerat från sin partner

av sofia

10 April 2023

Hon upptäcker att hon är gravid med tvillingar efter att ha separerat från sin partner
Advertisement

I kärlek vinner du och förlorar. Kärleksrelationer är mycket komplicerade relationer och det räcker med väldigt lite för att ändra balansen. Det är inte förvånande att fler och fler par hamnar i verkliga kriser. Nuförtiden ger människor oftare upp än tidigare. Förut försökte man "få saker att fungera" genom att försöka "fixa" det som inte fungerade, men nu är det en mycket vanligare praxis att byta partner vid åsynen av det första hindret att övervinna.

Den kvinnliga huvudpersonen i denna berättelse hamnade i en av de mest komplicerade situationer som kan uppstå i ett förhållande.

via Dailyrecord

Advertisement
Daniela Mazzarino/Flickr - Not the actual photo

Daniela Mazzarino/Flickr - Not the actual photo

Faktum är att den unga kvinnan upptäckte att hon blivit gravid strax efter att hon avslutat relationen med sin pojkvän. De hade dejtat i cirka 3 månader, men sedan hade det inte gått bra mellan dem och de hade valt att gå skilda vägar. Efter att ha upptäckte nyheten var hon dock tvungen att kontakta sin ex-pojkvän för att meddela honom att han skulle bli pappa.

Kvinnan väntade tvillingar och den nyheten hade bokstavligen hänfört mannen som ivrigt ville ha barn. Tyvärr var omständigheterna komplicerade då han hade blivit ihop med sin ex-flickvän Kim igen och det fanns inte den minsta möjligheten att de framtida föräldrarna kunde bli tillsammans igen.

Men detta verkade passa dem båda och de var redo att ta sitt ansvar trots att de inte längre var tillsammans. Men kvinnan skulle aldrig ha kunnat tro att hon skulle få uppleva en riktig mardröm efter detta.

Advertisement
Damo bella/Flickr - Not the actual photo

Damo bella/Flickr - Not the actual photo

Kim, mannens nuvarande flickvän, kunde inte få barn eftersom hon praktiskt taget var steril och hade sett det som en möjlighet när hon fick veta om kvinnans graviditet. Hon hade sedan börjat lägga sig i mer och mer i det tidigare parets föräldrafrågor. Hon krävde att få vara närvarande vid ultraljudsundersökningarna, berättade för kvinnan vad och när hon skulle äta, hon sa att hon ville "ha" en pojke och en tjej och att hon också ville bli kallad för mamma.

Den unga kvinnan var trött på Kims påträngande och försökte hålla sig borta från henne så mycket som möjligt. Spänningens klimax kom när Kim organiserade ett evenemang för att fira tvillingarnas kön och inte ens bjöd in den gravida kvinnan. Till slut rök de två kvinnorna ihop, vilket var oundvikligt. Den blivande mamman ville att Kim skulle förstå att de barn hon skulle få var hennes och att hon inte hade något att säga till om i den frågan!

Kvinnan berättade om den fruktansvärda upplevelsen hon hade upplevt i ett långt inlägg på sociala medier och många användare rådgav henne att snabbt kontakta en advokat och vid behov även polisen. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement