44 år gammal gifter sig den här mannen med en 28-åring och hans nya fru ser exakt ut som hans dotter

av sofia

08 April 2023

44 år gammal gifter sig den här mannen med en 28-åring och hans nya fru ser exakt ut som hans dotter
Advertisement

Preferenser och smak är subjektivt och varierar därför mycket från person till person och det är inget konstigt med detta. Människor kan vara väldigt olika och tycka om saker som skiljer sig mycket från det vi gillar, eller till och med ha ideologier och livsfilosofier som är rakt motsatta våra. Det handlar oftast om kulturell indoktrinering och övertygelser som leder till att vi gör ett val framför ett annat.

Vad mannen i den här historien gjorde chockade tusentals människor.

via Dailystar

Advertisement

Chris, 44 år gammal, har gjort några personliga val. Han har en 21-årig dotter, Tizzi och höll på att skilja sig från sin fru. Mannen erkände att ha gått igenomen ganska jobbig period på grund av separationen och förklarade att han hade förlorat hoppet. Hans humör förändrades dock när han träffade den vackra 28-åriga Savana. Kvinnan hade kommit på arbetsintervju på hans skönhetssalong för att bli anställd som frisör.

Hon fick jobbet och Chris kände sig närmare henne för varje dag som gick. Vid ett tillfälle började han inse att personkemin mellan dem var en helt ny upplevelse för honom, som han aldrig hade känt förut. Han förstod att han hade blivit kär.

28-åringen kände likadant mot sin nya chef och de inledde snart ett hemligt kärleksförhållande. Problemen väntade dock runt hörnet.

Advertisement

Tizzi arbetade också på salongen och spenderade mycket tid sida vid sida med Savana. När paret bestämde sig för att avslöja deras sanna förhållande, tog dottern det inte alls bra.

Men Chris var lycklig igen och kärleksparet lät sig inte avskräckas av den chockade reaktionen från släktingar och vänner.

Efter en video som Savana lagt upp på sociala medier, där hon talade om deras åldersskillnad och likheten med hans dotter, rasade hård kritik mot mannen: "Inser du att du praktiskt taget dejtar din dotter?! ", "Jag skulle bli upprörd om min pappa dejtade en tjej som var närmare min ålder än hans, för att inte tala om likheten, det är obehagligt." Kommenterade några användare.

Savana_chapin/Instragram

Savana_chapin/Instragram

Men denna lavin av negativitet hade bara stärkt deras band och deras känslor. De bestämde sig för att gifta sig och fick sedan 3 barn ihop.

Nu lever paret sitt lyckliga liv och har även öppnat en youtube-kanal tillsammans som heter "Love Don't Judge".

Relationen mellan Tizzi och Savana har också blivit starkare och de två kvinnorna poserar på foton och videor lika sammansvetsade som alltid: "nu tittar folk inte längre chockat på oss, utan avundas oss snarare genom att säga att de väldigt gärna skulle vilja ha en så bra relation med sin styvmor". sa Savana.

I slutändan segrade deras kärlek och människors hårda bedömningar ändrades snart till beundran för paret. En otrolig historia som ger oss mycket att tänka på. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement