Hon blir bjuden på middag av en man och vräker i sig 48 ostron på första dejten

av sofia

20 Oktober 2023

Hon blir bjuden på middag av en man och vräker i sig 48 ostron på första dejten
Advertisement

Att skapa relationer med människor är alltid en minnesvärd upplevelse. När du har ett intresse för någon är det trevligt att fördjupa din kunskap om den personen, kanske genom att planera en middag ute för att äta och prata lite.

Det här är vad som hände i berättelsen vi nu ska berätta för dig, om det inte vore för en liten detalj: kvinnan som vår huvudperson bjudit in pratade väldigt lite, hon föredrog istället att äta orimligt mycket mat, och inte vilken mat som helst... Hur reagerade mannen på detta?

En ostoppbar hunger

En ostoppbar hunger

Kent Wang/Flickr

Mannen hade träffat en vacker tjej på nätet, via sociala medier och de två hade bestämt sig för att träffas personligen på en fiskrestaurang. Vi befinner oss i Atlanta, USA, där en man inte kunde vänta med att få tillbringa en trevlig kväll med kvinnan han var förälskad i.

Äntligen kommer den stora dagen, eller snarare kvällen, och det unga paret sitter vid bordet redo att lära känna varandra lite bättre och äta naturligt vis. Equana (detta är hennes användarnamn), den fantastiska tjejen, verkar ha mycket tydliga idéer om vad hon vill äta den kvällen: ostron.

En förvisso läcker och elegant rätt, men även en dyr sådan. Den unge mannen måste ha tyckt att detta inte var några problem och inbillade sig att det skulle ha varit galant av honom att bjuda henne på den måltiden. Men den där tallriken med ostron var bara början...

Advertisement

Mannens svar

Mannens svar

Freepik - Not the actual photo

När hon hade ätit klart den första rätten bad kvinnan om en till och en till och sedan en till... Totalt 48 ostron slukades bokstavligen framför den chockade mannens ögon. Sedan var kvinnan nöjd med sin "aptitretare" och nu var det dags för henne att gå vidare till huvudrätten.

Så hon beställde också, utan att blinka, en tallrik med potatis och crab cakes. I en video som hon laddade upp på sociala medier berättade hon allt om sin upplevelse och vad hon tänkte medan hon var på dejten: "Hjärtat, du bjöd mig på middag och jag tänker äta!", kan man höra henne säga.

Hela middagen filmades - måltiden men inte mannen - vilket gjorde det tydligt hur mycket tid tjejen spenderade framför sin mobiltelefon istället för med den person som skulle ha varit hennes samtalspartner den kvällen. Equana förväntade sig troligen att hennes kavaljer skulle bjuda på hela middagen.

Mannen låtsades dock gå på toaletten för sedan att fly restaurangen så fort han kunde! Senare skickade han ett meddelande till henne där han påpekade hur mycket mat hon hade beställt och att hon inte hade varit snäll mot honom: "Jag kommer att betala dig för det jag åt, men inget mer", sa han till henne och till slut fick kvinnan betala en mycket hög nota på mer än 1 700 kronor! Till vilket hon lade till lite dricks (mindre än 100 kronor), vilket gav upphov till att hon kritiserades ytterligare.

Vad tycker du om den här historien?

Advertisement