Han fejkar sin begravning och dyker sedan plötsligt upp framför sina vänner och släktingar som blir alldeles chockade

av sofia

08 Augusti 2023

Han fejkar sin begravning och dyker sedan plötsligt upp framför sina vänner och släktingar som blir alldeles chockade
Advertisement

Det finns tillfällen då livet borde tas med lite mer lätthet när vi behöver lite distraktion och njuta av de små sakerna. Att njuta av dessa ögonblick kan hjälpa till att lätta på den tyngd vi bär på våra axlar på grund av alla problem och det ansvar som vi, mer eller mindre alla, måste hantera. Det finns få saker som är bättre i dessa fall än att roa sig och skratta i sällskap med våra vänner eller familj.

Så varför inte skämta med någon och sedan skratta åt det hela tillsammans?! Detta var idén som huvudpersonen i dagens berättelse fick, men han kanske överdrev lite med fräckheten i sitt skämt...

via Nypost

Advertisement
Seb/Twitter

Seb/Twitter

Belgaren David Baerten, en influencer, tyckte att det skulle vara kul att organisera ett genomarbetat spratt på en stor del av sin familj och alla hans vänner.

Faktum är att han bestämde sig för att iscensätta sin egen begravning och låtsades på så sätt vara avliden och spred nyheterna. Naturligtvis, även med tanke på hans alltför tidiga och helt oväntade död, blev de flesta av hans nära och kära förkrossade över att få veta detta.

De gick alla till den där sorgliga och smärtsamma riten som ägde rum utomhus. Kistan fanns där, komplett med ett minnesfoto utställt, "broschyrerna" för att minnas mannen hade tidigare tryckts upp och delats ut till hans nära och kära, så allt som återstod var att begrava honom. Men medan tårarna rann ner för de närvarandes ansikten hände något helt oväntat...

Advertisement
Seb/Twitter

Seb/Twitter

Ankomsten av en helikopter väckte omedelbart allas uppmärksamhet. Den verkade vara på väg mot dem och kom närmare och närmare till de närvarandes stora bestörtning.

Så småningom landade det fordonet bara några meter från där begravningen ägde rum, mitt på gräset. Och det var ingen mindre än David som klev ur!

Levande och välmående, vid perfekt hälsa, kan vi se honom i videon närma sig sina nära och kära som förvånade börjar röra sig mot honom utan att lyckas hålla tillbaka känslorna. Så hur reagerade de på hans "roliga" skämt?

Ganska bra faktiskt då de flesta kramade honom kraftigt och brast ut i tårar och ingen reagerade illa just då.

Mannen förklarade sedan för sin förbryllade publik vad som hade fått honom att gå så långt: "Det jag ser i min familj sårar mig mycket, jag blir aldrig inbjuden av någon. Det är som om jag inte existerade. Vi har glidit isär. Jag känner mig ouppskattad," erkände David. "Det är därför jag iscensatte detta, för att understryka att man inte bör vänta tills någon inte längre finns för att spendera tid med dem", tillade han.

Det var alltså inte bara ett enkelt skämt, den här influencern ville förmedla något mycket viktigt till sina följare.

Vad tycker du om den här historien?

Advertisement