En nybliven mamma tar en selfie i förlossningssalen och det man ser i bakgrunden på bilden är väldigt kul

av sofia

03 Juli 2023

En nybliven mamma tar en selfie i förlossningssalen och det man ser i bakgrunden på bilden är väldigt kul
Advertisement

Förväntningarna på ett barn, de 9 långa månaderna som skiljer föräldrarna från den lyckliga händelsen och ögonblicket då den lilla kommer till världen är bland de vackraste och mest intensiva ögonblicken inom ett par. Att bli mamma och pappa är en stor milstolpe i många människors liv och det är underbart att uppleva detta tillsammans. Detta är anledningen till att många kvinnor bestämmer sig för att ha sin partner vid sin sida även under förlossningsfasen. Ett känsloladdat ögonblick som för par samman på ett otroligt sätt.

Huvudpersonen i den här historien hade valt att möta denna upplevelse tillsammans med sin man, men något blev inte riktigt som de hade planerat. Låt oss förklara närmare.

Advertisement
Butterfly504/Reddit

Butterfly504/Reddit

Deras berättelse blev allmänt känd tack vare ett foto som delades på forumet Reddit av en nybliven mamma. Kvinnan har ett stort leende på läpparna i en selfie tagen direkt efter hennes barns födelse, men det är varken hon eller nykomlingen som lockar till sig tittarnas uppmärksamhet. Det händer något bakom hennes rygg, något väldigt ovanligt – kanske – och samtidigt väldigt roligt.

När man tittar på bilden ser man direkt denna mamma med ett bländande leende och i perfekt form trots förlossningen, men den glädjen beror inte bara på hennes sons födelse. Vår huvudperson är oerhört road av vad som händer bakom henne. En halvcirkel av läkare – inklusive en sjuksköterska som håller den nyfödda bebisen – omger en person som ligger på marken och verkar avsvimmad. Vem rör det sig om? Maken och pappan till det nya barnet som just har kommit till världen.

Ivrig över att få vara bredvid sin älskade i just det ögonblicket gick den okuvliga maken med på att gå in i förlossningsrummet, men kunde inte hantera de starka känslorna och svimmade. En komisk scen som först och främst roade de närvarande och sedan alla användare på nätet som har sett bilden.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Och om det skulle vara den nyblivna mamman som fick mest uppmärksamhet under en sådan omständighet, så tog partnern i det här fallet hand om att rikta om uppmärksamheten mot sig själv. Det var många som tyckte att videon var underhållande och paret kommer för alltid att ha ett speciellt minne som verkligen gjorde den dagen ännu mer unik.

Många människor som såg bilden lämnade en kommentar och hävdade att även de hamnat i samma situation, andra begränsade sig till att skratta och berömma den nyblivne pappan för hans "mod".

Kommer du ihåg vad som hände den dagen då dina barn föddes?

Advertisement