Pappan ställer upp som modell och låter sin dotter fixa hans naglar för att bli nagelteknolog - TittaPaVideon.se
x
Pappan ställer upp som modell och låter…
Förändra sitt utseende genom att ändra frisyr - 17 kvinnor som valt underbara korta frisyrer 17 familjefoton som är så pinsamma att det förmodligen hade varit bättre att låta dem ligga kvar i kistan full av minnen

Pappan ställer upp som modell och låter sin dotter fixa hans naglar för att bli nagelteknolog

27 December 2020 • Av sofia
902
Advertisement

En pappa skulle göra vad som helst för sin sons skull, till och med ha mycket tålamod och sitta ner för en mycket lång session av nagelkonst, men inte för att titta på utan som modell. Pappan som är huvudperson i denna otroliga och kärleksfulla berättelse beslutade sig för att ställa upp som modell för sin dotter för att låta henne öva inför sitt kommande diplom. Vad gör man inte för sina barn, eller hur, kära mammor och pappor där ute?

via: Zocalo
image: Zocalo News

En tjej som heter Lucy var tvungen att lämna in sitt projekt för att klara manikyrprovet. Om hon skulle klara det testet, skulle hon äntligen bli en fullvärdig kosmetolog! För att uppfylla sin dröm var Lucy tvungen att göra en manikyr på kvinnonaglar, men i avsaknad av modeller som kunde göra henne denna tjänst valde tjejen Don Lalo, sin pappa, som modell.

Pappan som var lite uppgiven men samtidigt stolt över det stora steget som hans dotter var på väg att ta, lånade ut sina naglar under några timmar...

image: Zocalo News

Resultatet blev fantastiskt och inte ens Lucy kunde tro att bilderna på sin pappas naglar som sedan publicerade på sociala medier kunde generera så mycket framgång. De flesta som såg bilderna hyllade flickans skicklighet när det gällde manikyren, men samtidigt också pappans stora uppoffringsanda. Endast en förälder är villig att göra det otänkbara för sitt barn.

En "uppoffring" som till slut gav Lucy sitt diplom framför allt tack vare att hennes pappa bokstavligen sträckte ut en hand för att  hjälpa till.

Vad gör man inte för sina barn?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack