En 10-årig pojke blir alldeles rörd när han hittar sin lillasyster som föräldrarna adopterat under granen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 10-årig pojke blir alldeles rörd…
15 katter som invaderat butiker och som inte har för avsikt att flytta på sig Hon adopterar en 17-årig tjej:

En 10-årig pojke blir alldeles rörd när han hittar sin lillasyster som föräldrarna adopterat under granen

Av sofia
677
Advertisement

Julen är verkligen den mest magiska tiden på året. Värdefulla önskningar går ofta i uppfyllelse och historier som kan få ditt hjärta att smälta återberättas. I brevet till tomten skrivet av barnen  som placeras under granen händer det ofta att man läser om riktigt viktiga gåvor, som inte har något att göra varken med leksaker eller dockor. Historien du nu ska läsa är ett exempel på hur stora barns hjärtan kan vara. En tioårig kille i Iowa fick den mest rörande julklappen som man kan tänka sig.

via: DailyMail

Lyckligtvis filmade mamma Stacy Lindsay det ögonblicket och gav oss alla chansen att få dela familjens glädje. I flera år hade barnet bett om en yngre bror eller syster. Han hade skrivit denna önskan i brevet till tomten och hoppades att jultomten kunde hjälpa honom att uppfylla sin önskan. För föräldrarna var situationen emellertid svår eftersom mamman hade drabbats av fem svåra missfall och till och med misslyckats med IVF-behandling. Föräldrarna bestämde sig därför för att bli fosterfamilj, trots rädslan för att behöva lämna tillbaka barnet för att låta det växa upp tillsammans med sin biologiska mamma.

Stacey och Adam träffade sedan en ung gravid kvinna vid namn Kendra, som väntade på att föda sin dotter och sedan adoptera bort henne. Kendra hade valt Stacey och Adam för att få adoptera hennes barn, men paret visste att processen skulle vara lång. Föräldrarna höll hela situationen dold för sin son, eftersom rädslan för att den lilla flickan inte skulle få stanna hos dem var stor. Men Kendra ändrade sig aldrig och Owynns föräldrar fick äntligen ta med sig lilla Naylee hem.

Advertisement

När pojken kom hem från skolan den dagen fann han en otrolig överraskning, den bästa gåvan han hade kunnat önska sig. Lilla Naylee hade slagits in i sin spjälsäng under julgranen. "Vet du vad det är? Läs på tröjan," sa Stacey till Owynn. På tröjan stod det "Little Sister". Man ser verkligen hur glad han är när han håller sin lillasyster i armarna för första gången. Han kramade sedan och tackade sina föräldrar för den underbara gåvan.

Från det vi ser på den här videon är vi säkra på att Owynn kommer att bli en fantastisk storebror.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack