En tonåring slår igen dörren till sitt rum ännu en gång och hans pappa sågar itu den som straff

av sofia

24 Oktober 2019

En tonåring slår igen dörren till sitt rum ännu en gång och hans pappa sågar itu den som straff
Advertisement

Vi har alla varit tonåringar och visade vid någon tidpunkt i livet en hel del ilska och ångest. Mamma och pappa var kanske inte alltid så glada över det, särskilt på grund av de diskussioner som ofta skapas mellan ett tonårsbarn och en slutkörd förälder. Allt kommer att återgå till det normala, men vissa föräldrar väljer att ta itu med frågan på ett annat sätt. Vissa föredrar psykologisk bestraffning, till exempel utegångsförbud, medan andra definitivt är mer kreativa när de tilldelar sina straff. Detta är kanske ett av de mest unika straff som en far någonsin har gett sin son.

via Reddit / DutchBandit

Reddit

Reddit

När ditt tonåriga och barn med humörsvängningar har en dålig dag, eller helt enkelt växer upp, kommer hen att söka tillflykt på sitt rum och du kommer magiskt att förlora din makt över det territoriet, just i det ögonblick då hen smäller igen dörren i ditt ansikte. När denna tonårspojke slog igen sin sovrumsdörr i sin fars ansikte för femte gången efter en diskussion, förändrades allt. Pappan bestämde sig för att ge honom en riktigt "kreativ" läxa. Beväpnad med sina verktyg, kapade han bokstavligt talat dörren till sin sons rum på hälften.

På bilden kan du se det deprimerade ansiktsuttrycket hos en tonåring som just har förlorat sin integritet och inte kan tro sina ögon. Det är onödigt att säga att den här killen inte kommer att slå dörren i sin pappas ansikte en gång till.

Advertisement