Denna 87-åring bryr sig inte om vad folk tycker och fortsätter att dejta män som är mycket yngre än henne

av sofia

25 Juli 2023

Denna 87-åring bryr sig inte om vad folk tycker och fortsätter att dejta män som är mycket yngre än henne
Advertisement

Ålder är bara en siffra som inte borde begränsa vår förmåga att vilja leva livet fullt ut: alltför ofta förknippar vi ålderdom med tristess och passivitet, men sanningen är att varje fas i livet har sin egen charm. Att bli äldre betyder inte att förlora glädjen i att gå ut, dejta eller ha kul – i själva verket kan det faktiskt visa sig vara en möjlighet att upptäcka nya passioner, vårda relationer och njuta av det vi älskar.

Huvudpersonen i berättelsen vi ska berätta för dig förstod detta mycket väl, en 87-årig kvinna från New York, full av liv.

via LadBible

Advertisement

Hattie Retroage, en kvinna i 80-årsåldern, har avslöjat att hon regelbundet arrangerar minst tre dejter i veckan med män som är mycket yngre än henne genom en dejtingsajt. Hattie, som är full av energi, är tvåbarnsmamma och har tre barnbarn och har varit singel i 35 år sedan hennes skilsmässa. "Jag är inte en kvinna som nödvändigtvis söker efter yngre män, men det finns några som attraheras av äldre kvinnor som är snygga, passionerade och har många andra egenskaper", förklarar hon. Hon brukar träffa män som är i genomsnitt femtio år gamla: "Jag har aldrig fått ett avslag", understryker hon.

Innan Hattie upptäckte Tinder – den populära dejtingappen – och hennes passion för yngre män, hade Hattie en glittrande karriär som dansare. Hon träffade sin exman på en konsthögskola i New York och tillsammans öppnade de en dansskola. Senare, när hon var 50, bestämde hon sig för att bli psykoanalytiker för att bättre stödja sina barn under deras universitetsstudier. Hon arbetar nu som livscoach och författare. Senare började Hattie dejta män i hennes egen ålder, men hon gillade dem inte riktigt. Så hon registrerade sig på appen och har inte kunnat vara utan den sedan dess.

Advertisement

HAPPY BIRTHDAY TO ME I AM 87 YEARS TODAY SEND ME A PRAYER 🙏🙏🙏🎉🎉🎊🎊🎊🎂🎂🎂🎂

Pubblicato da Hattie Retroage su Giovedì 25 maggio 2023

Den äldre kvinnan erkände att hon hade en dejt med en 19-årig kille, en blyg men beslutsam ung man som hon inte kunde säga nej till. Pojken såg faktiskt mer mogen ut än sin ålder. Innan hon upptäckte appen som revolutionerade hennes liv, hade 87-årigen lagt ut en annons i en tidning för att träffa nya partners.

Efter att ha separerat från sin man tänkte hon att det förmodligen inte skulle vara svårt att hitta intressanta människor i New York. Hattie håller sig i form genom att gå till den lokala simhallen, träna och ta vitaminer. "Jag är charmig och i den här åldern kan jag bara vara tacksam för människor som kontaktar mig med seriösa avsikter", säger kvinnan och förklarade att hon vill njuta av ålderdomen på sitt eget sätt och inte nödvändigtvis spela bridge och burraco som de flesta andra i hennes ålder gör.

Så länge hon mår bra, varför inte? Vad tycker du?

Advertisement