Hennes man är otrogen så vid 50-års ålder börjar hon gå ut med tiotals män

av sofia

06 April 2023

Hennes man är otrogen så vid 50-års ålder börjar hon gå ut med tiotals män
Advertisement

En av de vackraste upplevelserna i livet är att verkligen bli kär. Detta känslomässiga band som binder vårt sinne och kropp till en annan person och en önskan att dela allt, passionen och alla projekt som görs tillsammans... allt detta är underbart. Så länge det varar. Faktum är att även om förälskelsen i sig är intensiv, engagerande och kraftfull, är känslan av bitterhet du känner när en kärleksrelation tar slut, minst lika stark. Man kan naturligtvis skiljas åt samtidigt som man håller kontakten och respekterar varandra, men detta är praktiskt taget omöjligt åtminstone i ett specifikt fall, när det rör sig om otrohet.

Den kvinnliga huvudpersonen i denna berättelse som har drabbats av en bitter besvikelse i kärlek vet något om detta. Men i hennes fall förändrade det hennes liv, till det bättre.

via Mirror

Advertisement
KateHarvey/ twitter

KateHarvey/ twitter

Kate Harvey är en kvinna i femtioårsåldern, gift i mer än 25 år och med 3 barn. Hennes liv blomstrade innan en händelse som förändrade hennes liv för alltid, nämligen hennes mans otrohet.

Kvinnan var till en början chockad av den där smärtsamma nya verkligheten och fick ta itu med något mycket svårt. Hon var frustrerad, hon var besviken, hon var rasande, hon var många saker och alla dessa känslor medförde olycka och missnöje i hennes liv.

Att skiljas från någon är aldrig lätt, om vi pratar om en person som har stått oss nära hela våra liv... ja ni förmodligen föreställa er hur det känns. Kate var i exakt den här situationen och det var inte lätt för henne att övervinna det traumat. Men kvinnan tog mod till sig och bestämde sig för att göra en viktig förändring i sitt liv.

Advertisement

hon registrerade sig på en nätdejtingsajt och började dejta flera olika män: "De första månaderna efter att jag fyllt 50, dejtade jag 12 personer, sedan slutade jag räkna", berättar hon.

Kate är pånyttfödd och hennes rädsla för att inte längre vara attraktiv och åtråvärd motbevisades snabbt av det stora antalet män som uppvaktade henne. Hon kände sig som en helt ny människa, hennes personlighet, hennes sätt att leva och uppfatta relationer har förändrats drastiskt. Nu tar hon lättare på livet, är mer självsäker och mer nöjd med sin vardag samtidigt som hon förblir självständig och inte är slav under några sentimentala band.

Kvinnan avslöjade att hon dejtade dussintals män och i synnerhet att hennes föredragna åldersgrupp sträcker sig från 38 till 44 år. I det här fallet har otroheten utlöst ett riktigt "uppvaknande" som bara har gynnat vår huvudperson. Vad tycker du om denna kvinnas nya livsfilosofi?

Advertisement