Hon lämnar sin man efter 37 års äktenskap: "Jag blev förälskad i min bästa vän"

av sofia

11 Februari 2023

Hon lämnar sin man efter 37 års äktenskap: "Jag blev förälskad i min bästa vän"
Advertisement

"Du kan inte styra ditt hjärta" är ett talesätt som vi ofta känner igen oss i när vi inser att vi har blivit kära i någon som vi aldrig skulle ha kunnat föreställa oss att känna oss starkt dragna till. Kärleken är verkligen oförutsägbar ibland, så pass mycket att man kan bli djupt förälskad i någon även i mycket hög ålder. Det spelar ingen större roll om du har varit bunden till en person hela ditt liv, kanske till och med gift, - om du sedan inser att du inte längre trivs i den situationen är det viktigt att kunna förändra det för att tillfredsställa dina önskningar. Det är inte lätt naturligtvis, och huvudpersonen i den här historien vet detta mycket väl. Efter 37 års äktenskap bestämde hon sig för att lämna sin man för att bli tillsammans med sin bästa vän.

Advertisement

Liz Hilliard är snart 70 år och är ett levande bevis på att det aldrig är för sent att vara ärlig mot sig själv och framför allt bli lycklig. Liz är känd för sin metod som hon undervisar i fitness och har alltid varit mycket avundad för sin fantastiska kropp, men kvinnan förstod essensen av hennes sanna natur väldigt sent. Vid 64, efter att ha tillbringat 37 år i ett äktenskap som förmodligen hade tagit slut sedan en tid tillbaka, bestämde hon sig för att ta tillbaka sitt liv i sina händer och välja att vara med den person hon verkligen älskade, nämligen sin bästa vän.

"Jag tror att den här känslan har utvecklats under lång tid utan att jag har insett det," sa Liz om sitt val. Det var förstås inte lätt: "Slutet på ett äktenskap som hade varat för länge befriade mig från de sociala band jag hade låtit hålla mig bunden och som hade hindrat mig från att vara ärlig mot mig själv. Jag blev det jag fruktade att bli vilket gjorde mig fri."

Advertisement

“Can you fall in love in an instant? Maybe, but I think this feeling had been building for a long time without me...

Pubblicato da Liz Hilliard Be Powerful su Venerdì 2 settembre 2022

Hennes bästa vän och nu livskamrat är 26 år yngre än henne och har alltid stöttat henne på denna väg av självacceptans. Hittills har även Liz exman och hennes dotter förstått kvinnans synvinkel och stöttar henne öppet, men till en början var inget av detta lätt. "Kärleken gömmer sig ofta på de mest oväntade platser och i de mest oväntade människorna", sa Liz, "för mig var det rakt framför mina ögon. När jag lyssnade på min inre röst blev det allt tydligare att jag hade blivit kär i Lee."

En berättelse som visar oss, än en gång, att det aldrig är för sent att välja att vara lycklig!

Advertisement