De beställer två koppar kaffe, men märker inte att de betalat 4 456 dollar för dem: "Det var ett misstag"

av sofia

04 Mars 2023

De beställer två koppar kaffe, men märker inte att de betalat 4 456 dollar för dem: "Det var ett misstag"
Advertisement

När man går till en restaurang, bar eller butik, bör man alltid den goda vanan att kontrollera kvittot för att undvika eventuella tråkiga överraskningar. Misstag kan tyvärr göras när som helst och var som helst, men det är bättre att upptäcka dem i tid än att tvingas ändrar sina planer på grund av det. Paret som är huvudpersoner i den här historien fick till exempel en mycket hög nota efter att ha beställt två kaffe som de båda alltid brukade beställa på samma plats. Naturligtvis hade ingen av dem lagt märke till misstaget...

via Atlanta News First

Advertisement

Merry Christmas from the ODells 2022! DeeDee O'Dell

Pubblicato da Jesse Odell su Domenica 25 dicembre 2022

Jesse och Deedee O'Dell är gifta med 4 barn och nästan varje dag åker de till Starbucks för att köpa sina favoritdrycker, d.v.s. en Americano med is och en cappuccino. Vanligtvis är priset för dessa två kaffedrycker runt 10 dollar, men Jesse betalade oavsiktligt mer än så den dagen. Mycket mer. Vid tillfället hade mannen helt enkelt betalat med sitt kort och glömde kontrollera det utfärdade kvittot. Senare gick Deedee till en butik med sina döttrar, men när det var dags att betala verkade det som om pengarna började ta slut. Vad hade hänt?

Efter några samtal visade det sig att de två kaffekoppara från Starbucks hade betalats sammanlagt 4 456 dollar!

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Det verkar som att kostnaden för dryckerna egentligen var cirka 10 dollar, men Jesses felaktiga "dricks" var 4 444 dollar, för totalt 4 456 dollar. Efter att ha upptäckt detta enorma misstag med viss fördröjning tvingades paret skjuta upp familjeresan till Thailand, landet där Deedee föddes och där hennes syster som hon så gärna ville krama om igen efter många år ifrån varandra bor. Men med tanke på den plötsliga ekonomiska begränsningen fick paret skjuta upp den icke återbetalningsbara resan.

"Detta har orsakat oss enorma problem och vi hoppas att andra människor aldrig ska behöv ta itu med något sådant här," säger Jesse. Tack och lov bekräftade en talesperson för Starbucks att Deedee och Jesses problem har lösts och paret har fått ersättning.

 

Advertisement