En kille vill inte presentera sin flickvän för kompisarna på grund av hennes utseende

av sofia

03 Juni 2023

En kille vill inte presentera sin flickvän för kompisarna på grund av hennes utseende
Advertisement

Kärlek - äkta kärlek - är en ren känsla som går rakt in i själen utan gränser. Den bygger inte på utseendet, utan på det djupa bandet mellan två människor. Den är något som går bortom den fysiska aspekten och livnär sig på djupa känslor och får oss att acceptera den andre som den är, med alla sina ofullkomligheter. Det är en värdefull gåva som inte alla har turen att få, ofta på grund av de fördomar som skapats av dagens samhälles skönhetsnormer.

Historien vi ska berätta för dig idag visar dock att känslor är mycket viktigare än andras åsikter.

via Newsweek

Advertisement

Alin och Maria har ofta mötts av diskriminering på grund av deras viktskillnad. Till en början var Alin orolig för vad andra skulle tycka: "Det var inte lätt att acceptera det här förhållandet. Jag visste att jag gillade Maria, men jag ville inte "visa henne" eftersom jag var rädd för att bli dömd. Jag hade en slags mental rädsla eftersom jag trodde att folk skulle vara oförskämda mot henne", förklarar killen.

Som det ofta har hänt de senaste åren träffades Alin och Maria på sociala medier. "Jag har aldrig varit i ett förhållande med en stor kvinna - det finns de som inte kan tro att vi älskar varandra och andra som tycker att vårt förhållande är konstigt. Men sanningen är att jag alltid har känt mig attraherad av kurvigare kvinnor, även om jag aldrig har haft en som partner tidigare”, fortsatte Alin.

Advertisement

Deras förhållande förblev hemligt i nästan ett år. "För mig var det inte ett problem eftersom jag var van vid sådana här situationer. Med åren insåg jag att många män uppskattar mulliga kvinnor, men undviker att gå in i ett förhållande av rädslan för att bli dömd”, förklarade Maria. Idag har Alin ändrat sig och blivit mer öppen. Även om paret har fått stöd från familj och vänner, har de fortfarande fått höra negativa kommentarer från främlingar på gatan och på nätet. Alin säger att sådana kommentarer inte berör honom: "Jag bryr mig inte och jag tycker att Maria är vacker. Jag är stolt över vårt förhållande och ingen kan förstöra det."

Maria erkände också att hon inte kände sig sårad av kontroversen, eftersom hon har tvingats möta obehaglig kritik redan från tidig ålder: "Jag tror att jag har utvecklat mer självförtroende sedan jag var barn", kommenterade hon. Den unga kvinnan berättade om sina svårigheter att hitta kläder som passade hennes storlek, men Alin hade en originell och kreativ idé för att lösa detta: han lärde sig att sy skräddarsydda kläder på bara 30 dagar. "Jag ville att hon skulle känna sig vacker och ha fantastiska kläder," säger han.

Paret berättar att de ville göra sin kärlek offentlig för att motarbeta alla fördomar och bryta barriärerna och vill uppmuntra andra par att göra detsamma. Vad tycker du om deras historia?

Advertisement