En 83-åring lämnar sin 37 år gamla partner för att starta om på nytt: "Det hade blivit för jobbigt"

av sofia

23 Juli 2023

En 83-åring lämnar sin 37 år gamla partner för att starta om på nytt: "Det hade blivit för jobbigt"
Advertisement

Kärlek är en unik och underbar känsla och det som gör den ännu mer speciell är att den kommer när du minst anar det. Det är tack vare dessa gnistor som två tvillingsjälar möts och bestämmer sig för att tillbringa sina liv tillsammans. Men saker går inte alltid som man hade tänkt sig och det kan finnas många problem som kan uppstå i ett förhållande.

Huvudpersonerna i den här historien vet något om den saken, eftersom de gick igenom en svår äktenskapskris bara två år efter deras bröllop. Paret hade redan dragit till sig väldigt mycket uppmärksamhet på grund av deras enorma åldersskillnad, men i det här fallet var det deras separation som skapade sensation. Låt oss förstå den bakomliggande orsaken.

via Daily Mail

Advertisement
Iris Jones/Facebook

Iris Jones/Facebook

Iris Jones är en äldre kvinna från Weston-super-Mare, Somerset, i Storbritannien, som har blivit mycket känd för ett val hon gjorde i kärlek. Trots all kritik och ogillande blev kvinnan galet kär och valde att gifta sig med Mohamed Ibriham, en 37-årig egyptisk man som hon träffade via en Facebook-grupp.

De 46 åren i åldersskillnad mellan dem var inte ett problem för de två, så de bestämde sig, mot allt och alla, för att gifta sig. Synd att idyllen bara varade i två år. Faktum är att paret separerade, och anledningarna verkar vara kopplade till de ständiga bråken som pågick varje dag hemma.

Advertisement
Iris Jones/Facebook

Iris Jones/Facebook

Det intressanta paret hade fångat många användares uppmärksamhet, framför allt för de avslöjanden som 80-åringen gjort om deras sexliv, som enligt hennes var mycket aktivt och tillfredsställande. Synd bara att detta inte räckte för att undvika en skilsmässa.

Paret hade krönt sin dröm om kärlek genom att gå emot alla dem som anklagade deras relation för att vara enbart praktisk. Många var övertygade om att Mohamed bara ville gifta sig med kvinnan för personlig vinning. Han behövde ett visum för att stanna i England och inget kunde ha verkat mer lockande, men de har upprepade gånger specificerat att så inte var fallet. Kärleken var det enda som förenade dem, åtminstone så länge den varade.

Me and my beautiful Bengal cat, Mr Tibbs.

Pubblicato da Iris Jones su Giovedì 13 luglio 2023

"Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli kär i en man som var 46 år yngre än mig, men det hände - berättar Iris - jag älskade allt med Mohamed, men att vara med honom blev ett väldigt hårt jobb. Vi hade en bra relation, men sedan slutade det med att vi bråkade konstant om allt. Jag stod inte ut längre. Jag är inte en kärlekssjuk tonåring. Jag är 83".

Förhållandet tog alltså slut, men hon verkade inte alls besviken eller ledsen. Enligt hennes berättelse verkar hon ha hittat en ersättning för sin 37-åring i Mr Tibbs. En gullig katt som snabbt blev hennes nya livskamrat.

"Han är vacker, det är ett nöje att titta på honom, han är lugn och framför allt klagar han aldrig - säger Iris - jag måste erkänna att jag inte saknar Mohamed alls och jag mår bra ensam med min katt".

Alla väljer ju sin livspartner. Vare sig det rör sig om en människa eller en katt spelar ingen roll, det viktiga är att hitta vägen till lycka och hon verkar verkligen ha lyckats, håller du inte med?

Advertisement