En äldre man ramlar i duschen och blir liggandes på golvet i 16 timmar, men blir räddad av sin katt som kommer med mobiltelefonen - TittaPaVideon.se
x
En äldre man ramlar i duschen och blir…
En polis skjutsar en pojke till skolan som har missat skolbussen så att han skulle slippa behöva gå dit själv Vid 34-års ålder är hon redan mamma och mormor till ett barn eftersom hon fick sin första dotter när hon bara var 16

En äldre man ramlar i duschen och blir liggandes på golvet i 16 timmar, men blir räddad av sin katt som kommer med mobiltelefonen

07 Maj 2021 • Av sofia
14.682
Advertisement

Det band som skapas mellan ett husdjur och dess mänskliga ägaren kan baseras på tillgivenhet och ömsesidigt förtroende på ett sätt som ibland inte ens är möjligt mellan människor. Det spelar ingen roll om du har en hund eller en katt hemma, den kommer alltid att finnas vid din sida för att hålla dig sällskap, leka med dig, vila och sova bredvid dig och även för att ge dig stöd och hjälpa dig på de mest oväntade sätten. Idag vill vi berätta historien om katten Fluffy och hans ägare, en äldre man som räddades tack vare modet och intelligensen hos sin katt.

via: Fox 17

Ron Williams är en 84-årig amerikansk veteran som bor ensam i Sturgis i Michigan. Han kan inte längre röra sig som han en gång kunde göra och förflyttar sig därför med en rullator i hemmet. Trots att han bor ensam är han aldrig helt själv eftersom han har katten Fluffy vid sin sida, med vilken Ron har byggt upp ett extraordinärt band. Den äldre mannen håller katten sällskap och katten håller mannen sällskap och ger stöd till sin husse. De älskar varandra väldigt mycket.

En av sakerna som Ron gör med sin katt för att känna sig mindre ensam är att prata med honom högt, som om katten var en människa som kunde förstå varje enskilt ord och svara. Verkligheten ser dock helt annorlunda ut, katter skapades inte av Moder Jord för att ha talets gåva, men de har ett sjätte sinne och en speciell intelligens som många människor underskattar och en av dessa var garanterat Ron Williams...

Advertisement

När den äldre veteranen en dag tog en dusch i badrummet halkade han plötsligt och föll till marken. Mobiltelefonen var utom räckhåll och han visste inte vem han skulle be om hjälp. Vad Ron inte hade märkt till en början var att Fluffy också var där tillsammans med honom i rummet och efter 16 timmar på marken, helt låst och oförmögen att röra sig, fick mannen en lysande idé. Han visste att katten förknippade ordet "ring" med hans mobiltelefon, så han försökte rikta kattens uppmärksamhet mot sin telefon, som var långt ifrån hans grepp och ropade högt om och om igen: "Ring Fluffly!"

Oväntat nog förstod katten situationen och sin husses svårighet och bokstavligen kom med mobiltelefonen till Ron, som äntligen efter 16 timmar på marken utan att kunna röra sig lyckades ringa 911 och få hjälp av vårdpersonal. Vad skulle han ha gjort om katten Fluffy inte hade varit där med honom?

Nu står Ron Williams i evig skuld till sin katt för hans extraordinära intelligens: "Jag kommer aldrig att lämna min katt igen så länge jag lever. Vad skulle ha hänt om han inte hade funnits i det rummet med mig den dagen?"

Tack och lov kom Ron Wlliams undan med bara några blåmärken, men inget särskilt allvarligt som tur var. Vid 84-års ålder kunde det ha slutat mycket, mycket värre och den gamle mannen visste detta mycket väl!

Advertisement

Tack Fluffy för allt du har gjort för din husse i nöd, han kommer garanterat att vara dig evigt tacksam, detta kan du vara säker på!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack