Efter 65 års äktenskap går han återigen ner på knä för sin fru, en kärlekshandling av ovanligt slag

av sofia

04 April 2019

Efter 65 års äktenskap går han återigen ner på knä för sin fru, en kärlekshandling av ovanligt slag
Advertisement

Den livslånga kärleken hör till det förflutna, men lyckligtvis finns det fortfarande sällsynta exempel på sådan kärlek idag. Historien som vi håller på att berätta om är en av de sötaste på webben. Två äldre personer, efter att ha varit gifta i över 60 år och ha mött livets glädje och smärtor, utbytte de sina äktenskapslöften igen och berörde alla inklusive sina yngre barnbarn.

Advertisement

Mr. & Mrs. Karl and Donna Von Schwarz. June 24th, 1956.

Pubblicato da John Von Schwarz su Sabato 24 giugno 2017

Karl och Donna gifte sig 1965 och har alltid varit tillsammans sedan dess. De startade en familj, fick barn och barnbarn och hittade sedan styrkan i varandra för att hantera ålderdomens komplikationer.

Donna har hjärtproblem, men tack vare Karl vid sin sida gav hon inte upp. Karl ville dock göra något mer speciellt för att visa sin fru sin kärlek och ge henne modet att fortsätta.

Advertisement

Karl ville vid 85 års ålder och efter 65 års äktenskap, be sin älskade Donna att gifta sig med honom. Karl sa att om hans fru gick med på att genomgå hjärtkirurgi skulle han köpa henne en ring igen, som en symbol för sin eviga kärlek.

Hon var nog otålig att få uppleva känslorna igen, då Donna klarade operationen smidigt. Karl höll sitt löfte, inte bara satte han en vacker ring på hennes finger, men han gick ner på knä innan han gav den till henne! - och tro inte att det är lätt för en 85-årig man!

Scenen, som filmats av barnbarnen, rörde alla de närvarande i alla åldrar till tårar. Idag är det alltmer sällsynt att se två trogna människor så länge, lyckliga dag efter dag över att de är tillsammans.

Länge leve Donna och Karl!

Advertisement