Efter 20 år byter hon frisyr och hennes man blir alldeles mållös (+VIDEO)

av sofia

10 Juni 2023

Efter 20 år byter hon frisyr och hennes man blir alldeles mållös (+VIDEO)
Advertisement

Din stil är ditt val. Det spelar ingen roll vad modetidningar, modevisningar och sociala medier påtvingar dig: även om dina val inte följer trenderna för tillfället och kan locka till sig negativa blickar eller kommentarer, bör du försöka att inte låta dig påverkas, för det viktiga är vad som gör dig glad och får dig att må bra.

Din stil är en del av din personlighet, från valet av kläder till smink och frisyrer. Att vara självsäker, visa ditt unika jag och älska dig själv är ett tecken på styrka och mod och man behöver inte någon annans godkännande.

via Viralnova

Advertisement

Ett perfekt exempel på att visa sig som man är delades av Twitter-användaren @Praizesundari, som filmade sin mamma Dawne, en modig och elegant kvinna som bestämde sig för att klippa av allt sitt hår efter tjugo år. Kvinnan har alltid burit sitt långa hår ofta i flätor och hennes man har alltid beundrat och älskat henne även för hennes hår.

Men Dawne har valt att radikalt förändra sitt utseende, för att ge nytt liv åt sitt hår. Hon var fast besluten att ändra sitt utseende, men hon var också orolig över den reaktion hennes man kunde få.

Advertisement

Trots detta gjorde kvinnan sitt val, klippte av det håret som alltid har präglat henne och bad sin dotter att filma ögonblicket då hennes partner skulle få se henne för första gången. Tack och lov var hennes man nöjd med hennes nya frisyr och utbrast med ett stort leende: "Herregud! Titta på dig - du ser vacker ut!" De två började skratta och kramade varandra ömt och visade verkligen att det mellan två personer kan finnas en uppriktig och varaktig kärlek.

Reaktionerna från Praizes följare var minst lika fina och hjärtvärmande och visar stor beundran för hennes föräldrars skönhet och deras förmåga att fortfarande älska varandra efter så många år tillsammans: "Din mamma är så vacker och din pappa blev bara kär i henne igen." kommenterade en användare. "Vad vackra de är! Du är väldigt lyckligt lottad som har två föräldrar som är så kära!", skrev en tjej.

En scen som får oss att tro på sann kärlek och den befriande känslan av att vara sig själv.

Advertisement