En mamma förlorar sitt hus efter att ha blivit bedragen av sin man, men hon lyckas bygga ett med sina egna händer

av sofia

12 Juni 2023

En mamma förlorar sitt hus efter att ha blivit bedragen av sin man, men hon lyckas bygga ett med sina egna händer
Advertisement

Livet är aldrig lätt, det är fullt av svårigheter och problem som testar vår styrka och vår tro. Ibland känner vi oss överväldigade, avskräckta och hjälplösa. Men vi får aldrig tappa hoppet, vi måste alltid reagera och kämpa för våra drömmar och våra värderingar. Varje svårighet är en möjlighet till tillväxt, lärande och förändring. Varje problem har en lösning, allt du behöver göra är att leta efter den med beslutsamhet och kreativitet. Varje utmaning är en lärdom, som lär oss något nytt och gör oss lite mer kloka och mogna.

Livet är en kamp, ​​men också underbart och historien vi nu ska berätta för dig är ett utmärkt exempel på detta.

via Tuko

Advertisement

Liksom många anda kvinnor runt om i världen, mötte Eunice Otieng livet ensam och tvignades på egen hand ta hand om sin dotter efter att hennes man var otrogen mot henne och lämnade henne med skulder.

Som om det inte vore nog förlorade kvinnan också huset hon bodde i på grund av att hyran inte var betald. Trots allt detta gav Eunice inte upp och bestämde sig för att hitta ett sätt för att säkerställa en bättre framtid för sig själv och sin dotter. "Jag bestämde mig för att jag skulle arbeta hårt för att min dotter skulle få det bästa i livet. Jag tror att jag har arbetat hårt med mycket beslutsamhet för att förändra mitt liv. Det var därför jag lyckades göra klart huset", berättra hon.

Advertisement

it just as🥰🥰🥰🥰just me and you my princess ❤️❤️❤️love you to the moon and back

Pubblicato da Eunice Otieng su Venerdì 18 febbraio 2022

Eunice arbetar som sjuksköterska, men hennes inkomst är inte särskilt hög. Därför valde hon att ta ett extrajobb på dagarna och fortsätta jobba som sjuksköterska på kvällen. Hon köpte lite mark innan hon gifte sig och började bygga ett hus åt sig själv och sin dotter. "Jag gav henne huset för att torka tårarna som vi grät när hyresvärden vräkte oss. Jag lovade att göra henne till husägare redan vid denna späda ålder", berättar mamman.

Tack vare sitt hårda arbete kunde Eunice tjäna tillräckligt med pengar för att bygga klart huset och starta ett litet företag. Hennes största drivkraft var hennes femåriga dotter, som hon gav huset till. Eunice är ett bra exempel på styrka och beslutsamhet för alla kvinnor som ensamma tvignas möta livets svåra stunder, men som ändå vill hitta styrkan att gå med huvudet högt och kämpa vidare.

Advertisement