En 74-årig kvinna vägrar klä sig för sin ålder: "Jag har på mig vad jag vill"

av sofia

23 Juli 2023

En 74-årig kvinna vägrar klä sig för sin ålder: "Jag har på mig vad jag vill"
Advertisement

Andras omdöme är fortfarande tyvärr något som påverkar oss starkt. Vi förhåller oss till andra även genom att jämföra oss med dem och ofta tvingas man ta kritik eller få höra negativa åsikter. Givetvis kan man även få positiva omdömen och åsikter, men de mest fruktade är utan tvekan de av negativ karaktär. En av de mest diskuterade och "omtalade" aspekterna rör helt klart utseendet, de val man gör på ett estetiskt och fysiskt plan samt ens sätt att klä sig.

En kvinna i en viss ålder har dragit till sig en hel del uppmärksamhet efter att ha bestämt sig för att ignorera all den kritik hon får och fortsätta att bete sig och klä sig som hon vill. Låt oss tillsammans kika på hennes speciella historia.

via Nowiveseeneverything

Advertisement

Hon heter Colleen Heidemann och är 74 år gammal. Denna livfulla kvinna har bokstavligen mer än 300 000 följare på sociala medier och det som har gjort henne så populär är de bilder och videor där man ser henne bära och prata om sina kläder.

"Låt inte andra definiera dig. Vi är starka och unika, vi är inte osynliga. Jag klär mig i min ålder precis som jag vill och efter hur jag mår", detta är livsfilosofin hos kvinnan som är mycket populär på nätet. Men inte bara.

Den pensionerade före detta flygvärdinnan började faktiskt sin karriär som modell vid 70-års ålder! Men vad tycker de som ser henne visa upp stora delar av sin kropp utan att skämmas om henne?

Advertisement

Många har definierat hennes utseende för "vågat", även och kanske framför allt när hon inte befinner sig på catwalken. Men många användare och hennes följare har även hittat inspiration från den eleganta kvinnans självförtroende och beslutsamhet.

"Du har en tidlös charm", "Jag beundrar dig verkligen för ditt mod","Du är ursnygg! Precis som du har jag inte för avsikt att klä mig som samhället skulle vilja och jag kommer fortsätta att bära det jag gillar bäst, precis som du gör!"

Colleens stil och klass är verkligen avundsvärd, men kanske är det inte alla som skulle känna för att visa upp sig i några av hennes baddräkter eller klänningar. Vad tycker du? Bör man välja en mer "lämplig" klädsel i en viss ålder eller har man alltid rätt att ha på sig det man gillar bäst och som får en att må bra?

Advertisement