"Jag var hemlös, men nu är jag miljonär. Det viktiga är att man aldrig ger upp"

av sofia

14 Februari 2023

"Jag var hemlös, men nu är jag miljonär. Det viktiga är att man aldrig ger upp"
Advertisement

Att drömma stort, att önska att du kunde få allt det du vill i livet eller i alla fall nästan, att känna dig lugn och fridfull i vardagen är en dröm som delas av många människor. Alla lyckas inte förvandla sina drömmar till verklighet, men man bör aldrig låta livets motgångar få en att tappa hoppet och alltid tänka positivt, trots att livet ständigt sätter hinder framför oss.

Huvudpersonen i den här berättelsen vet något om den saken då hon startade från det lägsta steget på den sociala stegen, har lyckats bygga upp sig liv på ett sätt som har lett till att hon idag har en mycket stabil ekonomi och lever ett lugnt och fridfullt liv omgiven av sina fantastiska barn.

via Daily Mail

Advertisement

Rebecca Barr är en 40-årig kvinna som har blivit känd för allmänheten på grund av sin inspirerande berättelse om revanch. Kvinnan, som bor i Kingston-Upon-Thames i London, berättade i flera intervjuer att hon började från en extrem nivå av fattigdom, innan hon slutligen nådde framgång. Hon är dotter till en sjöofficer som dog i förtid, så den unga kvinnan fick verkligen kämpa för att klara sig.

Efter förlusten av sin pappa och med en mamma som aldrig återhämtade sig från den sorgliga händelsen, kavlade den unga kvinnan upp ärmarna och började arbeta redan när hon var tonåring. Plötsligt blev hon tvungen att vara vuxen och trots 3 olika jobb, varav ett som barnskötare, tog Rebecca hand om sina syskon och försökte alltid göra allt för att fortsätta studera. Hon tappae aldrig hoppet, utan lyckades alltid möta livets svårigheter med huvudet högt, vilket gjorde att hon lyckades.

Att växa upp på det sättet var garanterat inte lätt och att leva utan en fast bostad är ett tuff situation att övervinna, men hennes envishet, beslutsamhet och viljestyrka har verkligen gett utmärkta resultat.

Advertisement

Hennes revansch kom när hon efter år av lärlingsutbildningar och olika jobb hittade rätt väg inom HR och blev coach för kvinnliga entreprenörer som skulle vilja göra en karriärbyte i sin karriär, men inte känner sig fullt kapabla. Här ingriper Rebecca och hjälper dem att nå framgång, som hon själv har lyckats göra. För att inte tala om att hon även har lärt sig att investera klokt och köpte olika företag som inom några år gjorde henne till en mycket rik kvinna.

Och samtidigt som den här 40-åringen byggde upp en glittrande affärskarriär, hittade hon även tid för att bilda familj. Hennes 3 äktenskap slutade tyvärr inte bra, men resultatet av dem är det käraste Rebecca har: hennes 5 barn i åldern mellan 12 år och 12 månader.

Nu när hon är entreprenör och ensamstående mamma, fortsätter hon att se på framtiden med ett leende på läpparna: "Jag lovade mig själv att mina barn aldrig skulle behöva möta de svårigheter jag mötte som barn och att de skulle ha allt det de behövde – förklarar hon – och så kommer det att bli”.

Ett löfte hon gav sig själv många år tidigare, som hon fortsätter att hålla och som är drivkraften bakom varje handling. Vi vill bara gratulera henne till framgången och berömma henne för att hon är en god förebild. När allt kommer omkring spelar det ingen roll var du börjar, utan hur mycket du vill klättra och om du gör det ärligt, kommer livet att ge dig det du förtjänar i slutändan.

Advertisement