En pilot tillägnar sina föräldrar ett meddelande under en flygning: Tack för allt, utan er skulle jag inte vara här"

av sofia

05 Februari 2023

En pilot tillägnar sina föräldrar ett meddelande under en flygning: Tack för allt, utan er skulle jag inte vara här"
Advertisement

Många av oss vet att det finns vissa seder att respektera när man reser med flyg. Väl ombord får vi till exempel all nödvändig information för flyget och innan avresan tar kaptenen ordet för att presentera sig och önskar alla en trevlig vistelse ombord. Standardmeddelanden som inte skiljer sig mycket från varandra, förutom i mycket små detaljer.

Detta var inte fallet på en speciell flygning under vilken piloten, som dessutom var sonen till två av passagerarna, bestämde sig för att göra något mycket speciellt för sin mamma och pappa. Låt oss tillsammans ta reda på vad det är.

via pilot_jordi/Instagram

Advertisement
pilot_jordi/Instagram

pilot_jordi/Instagram

Jordi Jacas är en ung pilot från Madrid som har blivit mycket känd på webben för en video där han är huvudperson tillsammans med de två viktigaste personerna i hans liv, nämligen hans föräldrar. Som vanligt tog piloten ordet för att välkomna alla passagerare, men deklarerade sedan att han ville ägna några minuter åt något personligt.

"Jag vill dela något med er alla - börjar mannen - Dagens flyg är väldigt speciellt för två närvarande personer och även för mig. De två personerna jag pratar om är mina föräldrar och idag är första gången de har tagit ett flyg som jag är pilot på. De är två speciella personer som har gjort allt för mig och för att jag skulle kunna förverkliga min dröm - fortsatte han - Den passion jag hade som barn har förvandlats till arbete. Det var inte lätt att nå målet, men jag är här nu och jag skulle inte byta det mot något annat i världen. Jag tar därför tillfället i akt att tacka mina föräldrar för vad de gjorde. Jag är säker på att utan dem vid min sida hade allt detta inte varit möjligt ".

Advertisement
pilot_jordi/Instagram

pilot_jordi/Instagram

Med dessa vackra och känsloladdade ord önskade Jordi alla en trevlig flygning, medan hans pappa lyssnade med stor uppmärksamhet på meddelandet och hans mamma fick glädjetårar i ögonen över den kärleksförklaring hon just hade fått.

Alla närvarande blev rörda och applåderade åt den unge piloten för den vackra gesten mot hans föräldrar. Det är inget konstigt med att ett barn tänker så här: alla är medvetna om att utan två klippor bakom sig skulle han aldrig ha klarat det, men att höra honom säga det och dessutom inför så många resenärer får en helt annan effekt och kanske var det just därför han gjorde det.

Om du vill höra hela meddelandet, klicka här.

Advertisement