En äldre kvinna begär skilsmässa från sin man efter många års bröllop: "Man kan faktiskt göra det och nu är jag lycklig" (+VIDEO)

av sofia

04 Februari 2023

En äldre kvinna begär skilsmässa från sin man efter många års bröllop: "Man kan faktiskt göra det och nu är jag lycklig" (+VIDEO)
Advertisement

I livet bör man försöka må så bra som möjligt, utan att skada människor runt omkring oss. Det är inte alltid möjligt att uppnå sina mål, men en persons hälsa och lycka beror på många saker och det viktiga är att uppnå detta välbefinnande, särskilt efter att en viss ålder har passerat. Det är dock inte lätt att fatta drastiska beslut och förändras, särskilt när man är van vid en viss rutin eller närvaron av vissa personer. Kvinnan som är huvudperson i den här historien vet detta mycket väl, som har bestämt sig för att skilja sig från sin man och äntligen avsluta detta giftiga förhållande. Vad den här kvinnan vill försöka förmedla till oss är att det aldrig är för sent för en sådan förändring.

via TikTok / aidasedanolaabuela

Advertisement
TikTok / aidasedanolaabuela

TikTok / aidasedanolaabuela

Kvinnan, känd på TikTok som "aidasedanolaabuela", skapade rubriker efter att ha erkänt att hon mår bra av sitt beslut att skiljas. Hennes äktenskap var inte lyckligt, även om hon förblev gift i många år, och först vid en mycket hög ålder lyckades hon finna modet att ta sig ur den situationen. Just därför vill hon i dag förmedla till andra vikten av att leva sina liv fullt ut, och uppmuntra alla som hamnar i en sådan situation att ta sig ur den.

Kvinnan sa att hon äntligen känner sig fri eftersom hon inte längre behöver underkasta sig order från en man som berättar för henne vad hon ska köpa på marknaden, till exempel: "Nu när jag kommer till marknaden och kan välja apelsiner, äpplen och äta vad jag vill, jag är glad. Sanningen är att det var väldigt svårt i min ålder, efter så många års äktenskap, att lämna min man, men se nu var jag är, jag kan gå runt i gångarna hur mycket jag vill. " förklarar hon glatt i sin video.

Advertisement

När man är tillsammans med en person måste det finnas omtanke, kärlek och respekt för den andre: man är på samma lag och konkurrerar inte med varandra. Tyvärr finns det dock många fall där en av de två parterna har ett skadligt beteende mot den andra, vilket oundvikligen förstör relationen, men som denna söta kvinna lär oss är det dock aldrig för sent att "välja att vara lycklig", så ge inte upp och var modig: "man kan göra det!".

Advertisement