Utmaning: Du har bara 10 sekunder på dig att hitta det jämna talet bland alla ojämna

av sofia

23 Juli 2023

Utmaning: Du har bara 10 sekunder på dig att hitta det jämna talet bland alla ojämna
Advertisement

Att ha tusen åtaganden i livet är viktigt, det håller oss aktiva och får oss att känna oss användbara. Men det är minst lika viktigt att hitta plats för avkoppling och fritid. Så ta dig tid för att göra sånt som får dig att må bra och koppla av. Det behöver inte vara något för stort,  krävande eller som tar allt för lång tid. Ibland krävs det väldigt lite för att koppla av och vi vill ge dig ett bra tips på vad du kan sysselsätta dig med. Våra visuella quiz är perfekta för att njuta av en stunds avkoppling samtidigt som du har roligt.

Idag har vi en utmaning för dig där synen spelar en grundläggande roll. Utmaningen är följande: kommer du att kunna hitta det jämna talet bland alla udda på bilden på bara 10 sekunder?

Ställ in timern och kör!

Advertisement

En utmaning som testar både syn och logiskt tänkande. Försök hitta den jämna siffran bland alla ojämna

En utmaning som testar både syn och logiskt tänkande. Försök hitta den jämna siffran bland alla ojämna

Dessa visuella utmaningar som testar logiskt tänkande är ett perfekt alternativ när du vill hålla dig sysselsatt på semestern till exempel. Att ständigt utmana sig själv håller sinnet ungt och är en bra koncentrationsövning.

I det här visuella testet är hastigheten avgörande. Titta snabbt igenom alla rader och kolumner för att lösa det så snabbt som möjligt. Bilden har en tät uppsättning udda nummer, men var försiktig eftersom ett busigt jämnt tal ligger och lurar bland dem. Kommer du att kunna hitta det på tid?

Titta på siffrorna och kom ihåg utmaningen, du har bara 10 sekunder på dig.

Och... stopp! Tiden är ute och det är dags att vi ger dig lösningen på testet om du inte redan har lyckats hitta den själv.

Advertisement

Här finner du lösningen

Här finner du lösningen

Här syns det tydligt. Bland så många sjuor, femmor, ettor, nior och treor gömde den sig fridfullt och lyckligt övertygad om att ingen någonsin skulle kunna hitta den. Tänk så fel den där siffran 6 hade. Ditt uppmärksamma och skarpa öga har lyckats hitta den. Rad sju och nummer sex från höger.

Men var 10 sekunder verkligen tillräckligt? Var uppriktig. I så fall: grattis! Du har verkligen falkögon, vilket är väldigt användbar inte bara i visuella och roliga test som dessa, utan också i vardagen.

Det här var kul, eller hur? Håll ögonen öppna efter vår nästa utmaning!

Advertisement