En medelålders man genomgår ett flertal kirurgiska ingrepp och ser ut som att han var 30 år på nytt

av sofia

26 Mars 2024

En medelålders man genomgår ett flertal kirurgiska ingrepp och ser ut som att han var 30 år på nytt
Advertisement

Det är underbart att vara ung! Passionen, oräddheten, önskan att göra en förändring, energin från ett alert sinne och en kraftfull kropp. Men att åldras är också en naturlig del av livet och det har definitivt även sina fördelar. På sätt och vis är det som att man byter ut ungdomens energi mot den visdom som kommer med erfarenhet. Det är nästan omöjligt att uppnå båda samtidigt.

Även utseendemässigt är det svårt att motverka tidens ålderstecken, om du inte använder hjälpmedel såsom kosmetisk kirurgi förstås. Allt fler väljer att förändra delar av sig själva för att trivas med sitt utseende. En liten förbättring av läpparna för att göra dem fylligare är dock ingenting jämfört med vad huvudpersonen i denna historia gjorde och du kommer att bli förvånad när du får reda på hans ålder.

Mannens otroliga förändring

Mannens otroliga förändring

@beautybrokerofficial/Instagram

Mannen i fråga föredrog att vara anonym, och därför är hans identitet okänd för oss. Det är dock inte hans namn som är av intresse, utan hans utseende och ålder. Vid 62-års ålder valde han att genomgå flera operationer för att se yngre ut. Resultatet var dock över all förväntan.

Det är praktiskt taget omöjligt att tro att de två personerna som jämförs är samma person, men tydligen är det exakt så. Hans ansikte har genomgått en total förändring: från halsen till pannan har de flesta av hans ansiktsdrag förändrats. Nu ser mannen ut som en ung kille. Vissa användare som tittade på bilderna var chockade över den drastiska förvandlingen, så pass mycket att de undrade om bilderna var retuscherade eller om det rörde sig om någon form av artificiell intelligens.

"Allt man ser är inte skapat med hjälp av artificiell intelligens," skriver Melinda Anna Farina, estetisk konsult, som förklarar att det inte var något smink på patientens bilder och avslöjar sedan hemligheten bakom behandlingen.

Advertisement

En bild på mannen som ung

En bild på mannen som ung

@beautybrokerofficial/Instagram

"Om det utförs korrekt, med rätt tajming, det vill säga genom att låta kirurgen noggrant studera bilder av patienten från hans ungdom, är det möjligt att 'föryngra' honom. Den här enastående kirurgen från Long Island har lyckats sudda bort många år från den här mannens ansikte" förklarar kvinnan.

När man tittar på det svartvita fotot av mannen som ung, där han troligen var i 20-års åldern, påminner hans nuvarande utseende mer om honom då än vid 62-års ålder, innan han genomgick sina plastikoperationer. Det är verkligen svårt att tro att mannen är mer än 35 år gammal och operationen har verkligen "raderat" nästan 30 år från hans ansikte.

Trots Melindas uttalande förblev de flesta användare skeptiska inför ett sådant resultat: "Jag skulle vilja tro att allt detta är möjligt men jag kan inte", skrev någon "Den yngsta personen måste vara son till den äldre mannen, det finns ingen annan förklaring," kommenterade en annan, "Jag skulle behöva fler vinklar för att förstå om detta är realistiskt, kanske en video," sa ännu en.

På skönhetskonsultens Instagram-sida är det möjligt att se annat material angående mannens "före och efter", men det finns inga ytterligare bevis som stöder sanningshalten i denna historia. Är du för eller emot plastikkirurgi?

Advertisement