En mamma serverar mat till sina 12 barn i en barnbassäng (+VIDEO)

av sofia

11 Juni 2023

En mamma serverar mat till sina 12 barn i en barnbassäng (+VIDEO)
Advertisement

Att vara förälder är ingen dans på rosor och orsakerna till detta är många: ansvaret för dina barns uppfostran, att förmedla sunda värderingar, att alltid finnas där, etc... men det blir ännu mer komplicerat när du inte har ett, inte två eller tre barn, men 12. Varje problem multipliceras och att ha ansvaret för en så stor familj är verkligen en krävande uppgift.

Den kvinnliga huvudpersonen i den här berättelsen verkar dock klara sig ganska bra, även om hon ibland använder tveksamma "strategier" och en av dessa har gett upphov till stark kontrovers.

via Nypost

Advertisement
Dougherty Dozen/Youtube/Screenshot

Dougherty Dozen/Youtube/Screenshot

Alicia Dougherty, 42 år gammal, från New York, fångades på video medan hon visade upp receptet för hela sitt "team". Det speciella ligger naturligtvis inte så mycket i vad hon lagar (nachos), utan i var hon gör det. Kvinnan använder en babybassäng som behållare för maten.

Man kan se henne strö ut en bas av tortillachips på botten av detta ovanlig serveringsfat och sedan lägga till köttfärs, ostsås, sallad, oliver, tomater och gräddfil. Men konstigheterna tar inte slut där.

Alicia, som har 12 barn, varav 8 är adopterade, serverar den där gigantiska portionen mat till sina barn direkt från "bassängen"! Många användare visade sig bli mycket upprörda över detta.

Advertisement
Dougherty Dozen/Youtube/Screenshot

Dougherty Dozen/Youtube/Screenshot

"Det är äckligt och ohygieniskt", skrev någon, "Inte ens i mina värsta mardrömmar skulle jag äta så", skriver en annan.

I videon ser man varken bestick eller servetter och du kan istället tydligt se hur Alicias barn, allt från 4 till 17 år, är inställda på att äta rätten direkt från "behållaren" med händerna.

Många har definierat den proceduren som ett enormt slöseri med mat, men inte alla ansåg att mammans alternativa knep var så dumt: "Det är ett alternativt och roligt sätt att äta middag som involverar hela familjen", sa en användare, "Det är så du skapar fantastiska familjeminnen genom att göra något speciellt," tillade en annan.

Därför har vi å ena sidan de som hävdar att det att servera mat i en pool är väldigt fel och ohälsosamt och de som inte tycker att det är så absurt och faktiskt anser att det är ett roligt sätt att underhålla sina barn på. Vem tycker du har rätt?

Advertisement