Två människors liv som vänds upp och ner: efter 10 års äktenskap och två barn upptäcker han att hans fru är hans syster

av sofia

03 Juli 2023

Två människors liv som vänds upp och ner: efter 10 års äktenskap och två barn upptäcker han att hans fru är hans syster
Advertisement

Det finns inga regler i kärlek och det går inte att styra sitt hjärta. Konflikter uppstår ofta just i situationer som rör relationer av sentimental karaktär: svek, svartsjuka, frustration över att ens känslor inte besvaras, är bara några av dessa. Många begrepp som moral och "att göra rätt" suddas ut när man är kär.

Vi pratar om en känsla så stark att den till och med har utlöst krig i det förflutna. Nuförtiden är det fortfarande drivkraften och har en nyckelroll i många händelser, som i historien om det här nygifta paret: de är djupt förälskade, lyckligt gifta och har två fantastiska barn. Men nu har de upptäckt att de också är mycket nära släktingar...

via Lavanguardia

Advertisement

CORSO BIBLICO CRISTADELFIANO Lezione 33 AFFRONTARE I PROBLEMI NEL MATRIMONIO Lettura: Matteo 19

Gli scopi di Dio per...

Pubblicato da I cristadelfiani fratelli e sorelle in Cristo su Mercoledì 24 agosto 2022

cottonbro studio/Pexels - Not the actual photo

Namnen på paret avslöjades inte för att skydda deras integritet. Däremot har användaren themanbrown8, en skapare av digitalt innehåll, lagt upp en del material och därmed gjort oss delaktiga i deras historia.

"Jag träffade den här vackra kvinnan 2008, vi gifte oss 2011 och fick vårt första barn samma år, sedan fick vi vårt andra barn 2015. Nu, efter tio års äktenskap, har vi upptäckt att vi är syskon", säger maken som är huvudperson i videon.

Det är inte ens specificerat hur de fick reda på denna chockerande nyhet som oundvikligen gjorde dem mållösa. Men en sak är säker: likheten mellan de två är slående. Naturligtvis väckte bilderna väldigt blandade reaktioner.

Advertisement
Tunoticia Hoy Cerete/Facebook

Tunoticia Hoy Cerete/Facebook

"Hur kan ni inte ha märkt hur mycket ni liknar varandra? Jag skulle ha ifrågasatt situationen..."; "Även om de inte visste om sanningen innan borde de, nu när de vet hur det ligger till agera på ett mer ansvarsfullt sätt"; "Nu när du vet att ni är bror och syster kommer ni att fortsätta vara tillsammans? Och hur ska ni berätta för era barn om det här?", det här är de mest vanliga frågorna bland kommentarerna under videon.

Paret bestämde sig till slut för att försöka rädda sitt äktenskap och fortsätta att hålla ihop trots allt. De underströk också att trots att de upptäckt att de är syskon kommer de att uppfostra sina barn tillsammans, men de har ännu inte avslöjat den chockerande sanningen för dem.

Trots all nyfikenhet och de många frågorna rörande denna intressanta situation från människor på sociala medier avslöjade paret inga detaljer i detta avseende. Men om man tänker på att det finns "slutna" adoptioner och originella och innovativa metoder för befruktning verkar det inte så omöjligt att en liknande händelse kan uppstå. Vad tycker du om det här?

Advertisement