Hon är 74 år gammal men ser mycket yngre ut: "Jag undviker solen" detta är ett av hennes råd

av sofia

09 Juli 2023

Hon är 74 år gammal men ser mycket yngre ut: "Jag undviker solen" detta är ett av hennes råd
Advertisement

Tillväxt och mognad för också med sig tyngden av åldrandet. Tidigare erfarenheter formar vår person, förvandlar oss långsamt och förbereder oss för flera framtidsscenarion. Visdom och kunskap är "starka vapen" inom vår existens. Tyvärr går lärande och att bli "människor som har levt" hand i hand med stigande ålder, alltså med att bli äldre.

Många människor är intresserade av att hålla sig så unga som möjligt i betraktarnas ögon. Men inte huvudpersonen i den här historien, ändå gör hennes figur i kombination med att vara 74 år alla mållösa. Låt oss ta reda på mer om hennes historia och hemligheterna bakom hennes livslängd.

via 7news

Advertisement

Låt oss prata om Vera Wang, en sann ikon för modevärlden. Hon är en berömd stylist som blev känd för att ha skapat underbara bröllopsklänningar. Men det är inte det som är hennes mest slående egenskap.

Den vackra kvinnan är hela 74 år gammal, men hennes ansikte och kropp visar definitivt mycket mindre! Smal figur, platt mage och till och med magmuskler och slanka ben. Inte en droppe fett. Hennes kropps åldrande verkar ha stannat i tiden.

Det som är mest överraskande, enligt hennes uttalanden, är att att förbli långlivad aldrig har varit en av de grundläggande aspekterna för henne: "Jag är glad över att åldras "bra", men jag har alltid lagt större vikt vid mitt arbete än något annat”, sa modestjärnan. Ändå finns det några försiktighetsåtgärder som hon rekommenderar att följa för att hålla sig på topp.

Advertisement

"Jag försöker alltid få minst 9 timmars sömn, ibland lyckas jag inte, men det är vad jag siktar på då sömn är avgörande för att bibehålla ett ungdomligt utseende" avslöjar Vera.

"Jag försöker också undvika att få för mycket sol eftersom det inte är bra för huden och gynnar till exempel uppkomsten av rynkor", tillade hon. Men kvinnan erkände också att hon inte berövar sig själv några nöjen, om än några inte särskilt hälsosamma: hon dricker vodkabaserade cocktails väldigt ofta, vanligtvis på kvällen mellan 18 och 19.

Men hon sammanfattar i huvudsak hemligheten bakom sin "eviga ungdom" med dessa ord: "Ingen tror mig när jag säger det, men arbete håller dig ung. Det håller ditt sinne aktivt och elastiskt, och din själ vid liv. Det välbefinnande som kommer av tillfredsställelse tror jag har ett avgörande inflytande på kroppen”. Vad tycker du om det här?

Advertisement