Hennes svåger dör under bröllopet: bruden blir vansinnig och ber om ersättning

av sofia

13 April 2022

Hennes svåger dör under bröllopet: bruden blir vansinnig och ber om ersättning
Advertisement

Alla vet att bröllopsdagen oftast är en av de mest underbara ögonblicken i livet. Det är dagen då kärleken mellan två personer blir officiell, ögonblicket då släkt och vänner samlas runt paret för att dela deras glädje och man får chansen att fira och ha roligt tillsammans. Men vad händer om saker och ting inte går som planerat och något oväntat händer? I det här fallet kan situationen förändras på mycket kort tid och förvandlas från att vara den vackraste dagen i livet till en man bara vill glömma.

En mycket tragisk situation inträffade i berättelsen vi nu ska berätta för dig. Låt oss kika på vad som hände tillsammans.

via Reddit

Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

I ett inlägg på Reddit berättade en kvinna om att hon upplevt en mycket sorglig sak på sin mans brors bröllopsdag. Bröllopet, var enligt hennes beskrivning väldigt stort. Paret hade verkligen organiserat allt in i minsta detalj och det var en sagolik ceremoni för att hylla kärleken mellan två speciella personer för denna kvinna. Hennes mans bror skulle äntligen gifta sig med kvinnan som hade funnits vid hans sida i flera år och alla var glada och lyckliga. Mellan dem hade allt alltid varit bra, de hade en underbar relation, men något blev fel på bröllopsdagen.

"Det hela hände väldigt snabbt. - berättar användaren @ HaKyunga29 - Vi befann oss på mottagningen när min man plötsligt kände sig dålig och fördes till sjukhuset. Tyvärr drabbades han av aneurysm och klarade sig inte. Han gick bort samma dag som de firade det vackraste ögonblicket i hans brors liv."

Vi kan bara föreställa oss hur detta måste ha känts för denna kvinna att förlora sin man så plötsligt och särskilt i en situation av glädje och lugn. Smärtan i sig var mycket stor, men på lades en djup sorg och bitterhet på när änkan några dagar senare bråkade med sin svägerska.

"Under de följande dagarna fanns både min svåger och min svägerska vid min sida - fortsatte hon att berätta på Reddit - En kväll kom hon fram till mig och började prata med mig. Hon berättade hur hemskt allt var och hur ledsen hon var över att den händelsen hade ägt rum samma dag som hon gifte sig. Jag berättade för henne att vi kände till min mans hälsotillstånd sedan innan och att vi alltid hade alltid hållt situationen under kontroll med besök och behandlingar, men att det inte hade tjänat någonting till".

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Det absurda, enligt författarens ord, var svägerskans reaktion. Bruden var helt mållös över nyheten att alla, inklusive hennes man, kände till sjukdomen. "Min svägerska sa till mig att om hon också hade vetat det så skulle hon aldrig ha bjudit in oss till bröllopet. - skrev kvinnan i inlägget - Enligt henne hade vi förstört den bästa dagen i hennes liv och hon sa till mig att jag också skulle vara tvungen att ersätta henne för hälften av kostnaderna eftersom min man och jag hade varit orsaken till att en extremt dyr bröllopsfest hade misslyckats”.

Kvinnan fortsatte med att säga att hon inte tänkte tolerera alla dessa anklagelser och att hon beordrade sin svägerska att lämna hennes hus utan att någonsin komma tillbaka igen, om hon inte bad om ursäkt. Svärföräldrarna försökte lägga sig i deras diskussion och uppmanade dem att lugna ner sig även av respekt för den avlidne.

Tydligen har kvinnan sedan dess inte träffat sin svägerska och har ansträngt sig för att undvika familjemiddagar där de skulle kunna stöta på varandra. Men hon lämnades med ett stort tvivel: var det okej att hon reagerade på det sättet eller borde hon ha förstått brudens besvikelse för ett bröllop som om än oavsiktligen hade blivit förstört och släppt det hela?

Båda kvinnorna hade trots allt råkat ut för något mycket sorgligt den dagen, den ena som fick sin bröllopsdag "förstörd" och den andra som förlorade sin make. Men vem har rätt och vem har fel? Vad skulle du ha gjort om du varit i hennes situation?

Advertisement