Brudgummen ber sin svärmor lämna bröllopet på grund av hennes parfym

av sofia

19 Januari 2024

Brudgummen ber sin svärmor lämna bröllopet på grund av hennes parfym
Advertisement

När man gifter sig måste allt vara perfekt eller åtminstone är detta önskan hos alla de par som är på väg att ta det stora steget. Att organisera ett sådant evenemang kräver mycket tid och energi, samt pengar. För en sådan speciell dag är det alltid värt att göra stora ansträngningar, men gäller detta även när man mår dåligt fysiskt?

Huvudpersonen i historien vi nu ska berätta om hamnade i en riktigt jobbig situation. Under sin bröllopsceremoni kunde han inte längre stå ut med närvaron av sin svärmor på grund av att hennes parfym visade sig vara väldigt störande.

via Reddit

Advertisement

Brudgummen berättar

Brudgummen berättar

Freepik

Att bråka direkt efter det att man har gift sig är inte precis vad man hoppas på under bröllopet. Detta kan dock trots allt hända och anledningen i detta fall var allt annat än banal. Låt oss ta ett steg tillbaka och kika på vad som utlöste konflikten för det nygifta paret.

På ett populärt forum på nätet berättade mannen som var huvudpersonen följande historia: "På min bröllopsdag var jag på väg att uppfylla en dröm, jag var på väg att gifta mig med mitt livs kärlek. Jag kunde inte ha varit lyckligare, men allt blev så fel...”, skriver mannen.

Det han syftar på är vad som hände medan han och hans blivande fru utbytte sina bröllopslöften. Hans blivande hustru hade följts till altaret av sin mamma som var hennes tärna och därför vandrade hon arm i arm med kvinnan som snart skulle bli hans fru. Bara närheten till den kvinnans hade börjat få mannen att må dåligt för när han kände lukten av hennes parfym hade han börjat känna en stickande känsla i halsen och näsan.

Ceremonin varade enbart i ett tjugotal minuter, men under den korta tiden riskerade mannen att behöva avbryta ceremonin på grund av detta växande obehag. När firandet väl var över var det dags för mottagningen och då kände han att det var avgörande att konfrontera sin svärmor om problemet.

Advertisement

Brudparets bråk

Brudparets bråk

Freepik

Hans fru märkte att något var fel då tårar rann ner för hans ögon samtidigt som han hostade och kliade sig överallt. Situationen förvärrades när hans svärmor kramade honom i slutet av ceremonin. Det fanns inga tvivel längre: mannen var allergisk mot den kvinnans parfym och hennes närvaro gav honom yrsel.

Därför hade han bestämt sig för att förklara problemet för henne och be henne tvätta bort den parfymen, men det gick inte då ​​kvinnan hade sprayat den direkt på sina kläder. Då föreslog han att hon skulle byta kläder och leta efter en second hand-butik i närheten. Han underströk att han skulle stå för alla utgifter, allt detta för att slippa må dåligt. Det var här konflikten började.

Den nyblivna bruden höll inte alls med om att hennes mamma skulle gå därifrån ens för några minuter. Hon ville ha henne vid sin sida konstant under den speciella dagen. Men mannen kämpade till och med för att andas och antihistaminerna som han hade tagit hjälpte inte till särskilt mycket: "Din mamma måste gå härifrån, hon kan inte komma till mottagningen. Vi kan ge henne lite tårta i slutet av kvällen, men jag kan inte längre vistas i samma rum som hon." hade hennes man tillslut sagt till henne.

De lyckades dock inte hitta någon kompromiss och brudgummen tillbringade större delen av kvällen utomhus i friska luften för att må lite bättre. Det slutade med att de tillbringade sin bröllopsnatt var för sig.

Åsikterna från andra användare på Reddit

Många användare hade bråttom med att uttrycka sina åsikter om vad som hände: "Jag är ledsen vännen, men din fru gjorde det tydligt och klart för dig vilken sida hon kommer att ställa sig på i framtiden", skrev en, "Efter ett sådant beteende råder jag dig att snabbt förbereda skilsmässopapprena...", föreslog en annan.

"Jag tycker att du har varit väldigt förstående. Du föreslog olika lösningar för att hantera det som i alla avseenden var ett stort problem för dig, men både din svärmor och din fru var för envisa", sa en person. Vad skulle du ha gjort om du hade varit i brudgummens skor?

Advertisement