En influencer gifter sig med 10 kvinnor under en enda ceremoni: "De är alla olika, men jag beundrar deras positiva inställning"

av sofia

12 Augusti 2023

En influencer gifter sig med 10 kvinnor under en enda ceremoni: "De är alla olika, men jag beundrar deras positiva inställning"
Advertisement

Ett löfte, ett livslångt sådant, är ett extremt starkt band och bör därför ges enbart till en mycket speciell person. När du bestämmer dig för att gifta dig vill du inget hellre än att spendera resten av ditt liv med den du älskar. Under årens lopp kan vissa par välja att gå skilda vägar, men allas utgångspunkt är att hålla ihop för alltid. Det är inte lätt att hitta rätt person, någon man kan dela allt med.

Så huvudpersonen i denna berättelse har valt att gifta sig med 10 kvinnor, alla på samma dag under samma bröllopsceremoni.

via Nypost

Advertisement

Låt oss prata om Emmanuel Lustin, en 28-årig influencer från New York som har orsakat stark uppståndelse för beslutet han fattade. Mannen säger att han är hängiven det kvinnliga könet och har som mål att ge dem all sin kärlek.

Av denna anledning "begränsade" han sig inte till att bara ha en kvinna vid sin sida, utan valde så många som 10 och gifte sig med dem alla! Ceremonin kommer inte att erkännas officiellt i staden New York, men det enda som spelar roll är hans avsikter.

Mannen är en massör från Queens, närmare bestämt New York, och utövar sin konst hemma i sin lyxiga lägenhet. Hans mål är att få varje kvinna att känna sig speciell och tar hand om henne med kropp och själ. Så här beskriver han det hela själv.

Advertisement
Racool_studio/Freepik - Not the actual photo

Racool_studio/Freepik - Not the actual photo

"Jag försöker visa hela det kvinnliga könet att det är vad de förtjänar. Det är så alla borde behandlas av män, av vem som helst", avslöjade Lustin. Men exakt vad menar han med detta?

Omsorg och uppmärksamhet, både mjuk och passionerad massage som får dem att känna sig älskade. Han ger en unik behandling till alla sina kunder. "Kvinnor kommer först, så är det bara", tillade massageterapeuten.

Bland hans fruar råder ingen brist på personligheter och skönheter av alla slag. Mannen går ofta ut med dem alla och ser till att alltid tillägna dem uppmärksamhet, inklusive massage såklart!

På nätet har många blivit förvånade över hans "stora" äktenskap och undrar skämtsamt hur många massager han måste ha gett de kvinnorna för att ha övertygat dem. Andra användare beundrade "hans mod" och sa att "en fru är redan mer än tillräckligt". Många hyllar dock hans livsfilosofi och hans uppmärksamhet gentemot kvinnor. Vad tycker du om hans sätt att leva?

Advertisement