Han bjuder släkt och vänner för att berätta att han är på väg att gifta sig, men avslöjar istället något chockerande och gör sin blivande brud alldeles mållös

av sofia

11 Augusti 2023

Han bjuder släkt och vänner för att berätta att han är på väg att gifta sig, men avslöjar istället något chockerande och gör sin blivande brud alldeles mållös
Advertisement

En person "för resten av livet" är vad många hoppas ha vid sin sida. En speciell partner som älskar dem villkorslöst och som alltid är närvarande på gott och ont. Att dela allt med någon är en av hörnstenarna i en sund relation och det innebär ibland att du måste ta både de positiva och de negativa sidorna hos din bättre hälft.

Det är lite som det som hände i den speciella berättelsen vi nu ska berätta för dig då en man bestämde sig för att ge sin framtida fru den bästa gåvan han kunde ge henne. Pratar vi om äkta kärlek? Kanske, men låt oss bara säga att flickvännen aldrig hade kunnat förvänta sig det som snart skulle hända.

via Corriere Torino

Salvo Sottile/Facebook/Screenshot

Salvo Sottile/Facebook/Screenshot

Massimo Segre, en ledande figur inom italiensk finans, är huvudpersonen i denna surrealistiska historia. En historia som säkert kommer att bli kvar i mångas minne. Låt oss se vad som hände och varför.

Det är sent på kvällen, solen har redan gått ner sedan flera timmar och lämnar plats åt en natt som kommer att bli oförglömlig. I bakgrunden musik av en professionell DJ, trevlig belysning och massor av människor. Cirka 150 gäster inklusive vänner och släktingar till paret. Händelsen i fråga de firar är av viss betydelse, men det är inte tydligt exakt vad det rör sig om.

Det enda säkra är att Massimo Segre, 63 år gammal, tillsammans med sin partner Cristina Seymandi, även hon en välkänd karaktär av överklassen i Turin, Italien.

Festen verkar fortskrida i full fart med vacker musik och de roade gästernas konversationer. Sedan är det dags för "talet", de klassiska vackra orden som tillägnas alla närvarande och till dem man älskar. Men det kommer mer: ett tillkännagivande av avgörande betydelse kommer snart att göras av Massimo. Tystnaden faller på platsen, men alla förutser redan vad Massimo är på väg att avslöja. I den kollektiva fantasin är det tal om bröllop för det lyckliga paret. Eller kanske inte.

Advertisement
Massimo Segre lascia Cristina Seymandi

"Ti dono la libertà, vai a Mykonos con il tuo avvocato, è tutto pagato" Massimo Segre, compagno di Cristina Seymandi, ha organizzato la festa di matrimonio, ben conscio che non la sposerà mai: dopo aver radunato tutti, ha mostrato le foto dei tradimenti di lei.

Pubblicato da Salvo Sottile su Mercoledì 9 agosto 2023

I videon som filmades blir Cristina först filmad med hon håller på att avsluta sitt tacktal till alla de människor som hjälpt till med förberedelserna inför evenemanget. Sedan går mikrofonen över till Massimo, men hans ton är mer vemodig. Han läser några anteckningar som han tagit med sig och efter att ha tackat alla sina gäster blir stämningen lugn och avslappnad igen medan mannen drar några skämt. Ändå låter hans ord "konstiga".

"Jag är väldigt exalterad, jag brukar improvisera och jag behöver inte förbereda mina ord. Men den här gången är jag rädd för att göra fel och det var därför jag föredrog att sätta allt svart på vitt". börjar Maximus. "Jag skulle vilja meddela er alla att Cristina och jag ska gifta oss i oktober", fortsätter den förmögna bankiren. Vid det här laget exploderar "publiken" i hänförelse vid det lyckliga tillkännagivandet i en stående ovation när mannen på scenen visar alla sina bröllopsinbjudningar.

"Men när jag reflekterade över det insåg jag att det här inte var en gåva till Cristina, utan mer för mig. Efter 3 år tillsammans och lika många uppskjutningar av vårt bröllop, önskade jag bara att den här dagen äntligen skulle komma. Men det var inte den mest passande presenten för henne. Så vilken är den lämpligaste presenten till Cristina? Jag har alltid trott att det att älska en person innebar att man vill den personens bästa till och med före sitt eget så i det här fallet vill jag ge Cristina friheten att älska".

Ingen av gästerna verkar helt förstå innebörden av de orden, men tystnaden faller igen, den här gången fryser hela rummet till is. "Att älska en person, en välkänd advokat som hon helt klart bryr sig mer om än mig", fortsätter Massimo och lämnar alla bestörta. "Tro inte att jag gillar att vara den som har blivit bedragen, men det är inte ens första gången detta har hänt, det hade redan hänt tidigare med en industriman. Jag säger allt detta eftersom Cristina är för bra på att berätta sin sanning. Jag kunde inte lämna förklaringen om anledningen till att jag avslutar min relation med henne ikväll bara till henne. Kära Cristina, åk till Mykonos med din advokat, hoppas du blir lycklig med honom". Till sist önskade mannen den numera före detta flickvännen det bästa i livet och bad alla gäster om ursäkt och tog ett besviket farväl av dem. Vad tycker du om denna chockerande historia?

Advertisement