Brudparet gör alla mållösa efter det att de öppnat en insamling för att finansiera deras bröllop

av sofia

17 December 2023

Brudparet gör alla mållösa efter det att de öppnat en insamling för att finansiera deras bröllop
Advertisement

Ett bröllop symboliserar det oupplösliga bandet mellan två personer som älskar varandra, deras önskan att vara tillsammans och invigningen av deras speciella band inför Gud - för dem som är troende - eller i alla fall inför släktingar och vänner. Ett unikt evenemang planerat in i minsta detalj månader i förväg och noggrant. Att organisera ett bröllop kräver inte bara tid och tålamod, utan också en stor summa pengar beroende på evenemangets storlek även om det ofta innebär att man spenderar tusentals kronor.

Pengar som betalas av brudparet eller av deras föräldrar. Men inte i det här fallet: i det här fallet lyckades paret få en stor del av sina bröllopskostnader betalda av totala främlingar.

via Reddit

Det blivande brudparets historia

Det blivande brudparets historia

prostooleh/Freepik - Not the actual photo

En kanadensisk användare av ett välkänt forum ville dela med sig av den märkliga historien hon hade hört talas om och lade upp bilder angående en ganska ovanlig förfrågan som hittats inom samma forum.

Det rör sig om en insamling som startats på GoFundMe, en sida genom vilken det är möjligt att be om en donation från främlingar för att samla in pengar. Du kan starta en kampanj för nästan vad som helst, men självklart får bara de mest värdefulla projekten eller de mest behövande personerna sin önskade summa pengar. Med några undantag.

"Jag läste om det här paret som har varit tillsammans i bara 6 månader och är på väg att gifta sig, men det var inte så mycket det som gjorde mig förvirrad utan snarare det faktum att de lyckades samla in hela 10 000 dollar genom att skapa en insamling där de bad om ekonomiskt hjälpa för att förverkliga deras drömbröllop. Jag lägger inte till något mer, kommentarerna är upp till dig." skrev användaren och svaren från andra användare dröjde inte länge.

Advertisement

Kommentarerna från användarna

Kommentarerna från användarna

Freepik

Parets inlägg innehöll en lång rad vackra ord: "Föreställ dig leende ansikten, glädjetårar och stora kramar från våra nära och kära under firandet av vårt bröllop. Med din hjälp kan vi förvandla vår dröm till en verklighet som kommer att förbli präglad för alltid i våra hjärtan", stod det.

Och det fortsatte så här: "Liksom många unga par fulla av hopp har vi inte säskilt mycket pengar till vårt förfogande och kan därför inte ge liv åt det bröllop vi alltid har velat ha. Men här kan din generositet och ditt bidrag göra stor skillnad i våra liv".

De flesta användare på forumet blev chockade över detta inlägg: "Det här är väldigt pinsamt", skrev någon, "Om de inte har råd med sina drömmars bröllop borde de skjuta upp bröllopet eller skära ner på utgifterna!", utbrast en annan, "Jag har hört talas om bröllop som är mycket dyrare än deras, men hur farao kan man be om pengar från totala främlingar?! Vem gör det?", kommenterade ännu en. Vad tycker du om det här?

Advertisement