Hon bokar en smekmånad men upptäcker sedan att mamman har rummet precis bredvid hennes: "Vad ska jag göra"

sofia

12 November 2022

Hon bokar en smekmånad men upptäcker sedan att mamman har rummet precis bredvid hennes: "Vad ska jag göra"
Advertisement

Att gifta sig är en stor händelse i ett pars liv: man svär varandra evig kärlek och ger sig ut på en lång och fridfull resa tillsammans. Bland de många saker att organisera för att göra den dagen speciell finns smekmånaden. En nästan unik möjlighet att boka några privata stunder med din partner långt borta från allt och alla. Synd bara att detta inte var vad som väntade den blivande unga bruden som står i centrum av denna berättelse.

Hon skulle snart upptäcka att det som väntade henne var allt annat än intima stunder med sin man. Låt oss ta reda på varför.

via Reddit

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Huvudpersonen i berättelsen är en 26-åring i full förberedelse för sin stora dag. Medan allt detta hände och hon höll på att fixa varje liten detalj för att undvika oväntade händelser, upptäckte hon något som bokstavligen gjorde henne mållös och hon ville därför dela sin historia på nätet för att be människor om råd.

"Till bröllopet gav min pappa oss några nätter i en exklusiv svit på ett av de bästa hotellen som finns - berättar författaren till inlägget - Mina föräldrar har varit separerade i många år och har alltid ägnat sin tid åt att reta varandra, vilket de gjorde även i detta fall. När min mamma fick reda på att min pappa bokat ett hotell bestämde hon sig för att boka ett rum till sig själv, sin nya partnern och min bror på samma hotell som mig och min man. Inte bara det - fortsatte hon - hon visste mycket väl vilken rum vi två skulle ha bott i och bad om att få boka det bredvid till sig själv".

En mycket märklig situation, som fick den blivande bruden att rynka på näsan. "Jag vet inte om jag är överdriven eller inte - fortsatte hon - men tanken på att tillbringa bröllopsnatten med mamma precis bredvid är inte särskilt lockande". Och låt oss erkänna att det kanske inte är någons högsta önskan. Hur skulle hon då kunna lösa denna komplicerade och obekväma situation?

PortoBay Hotels & Resorts/Flickr - Not the actual photo

PortoBay Hotels & Resorts/Flickr - Not the actual photo

Kvinnan kontaktade hotellet för att få information om sin mammas bokning och fick veta att den inte kunde avbokas på något sätt och att det inte heller gick att byta rum, eftersom kunden uttryckligen hade begärt det rummet. Själv är hon inte villig att byta hotell och välja ett annat, eftersom det är en mycket lyxig svit och bröllopet faktiskt är hennes. De användare som lämnade en kommentar tog hennes parti och föreslog att hon skulle prata med sin mamma för att reda ut situationen.

Synd bara att det, enligt vad bruden berättade, inte är så lätt att resonera med hennes mamma och få henne att ändra sig. "Det här är inte första gången hon beter sig på det här sättet och det är därför jag har tagit avstånd från henne."

Vad skulle du göra och vilka råd skulle du ge den här unga kvinnan för att inte förstöra vad som borde vara ett av de bästa ögonblicken i hennes liv?

Advertisement