x
Hon bjuder 27 barn till sin dotters…
En servitris avslöjar en Blond, blåögd och muskulös: den 35-åriga prästen som tränar crossfit och är omtyckt bland damerna

Hon bjuder 27 barn till sin dotters födelsedagsfest: "Ingen kom och hon var helt ensam"

08 November 2022 • Av sofia
13.455
Advertisement

Var och en av oss, som barn, kommer att ha väntat med bävan, åtminstone en gång, på ankomsten av sin födelsedag för att fira och vara omgiven av nära och kära. Det är en mycket härlig och spännande stund och barn är ofta glada över att få leka med sina vänner, innan de blåser ut ljusen på sin drömtårta och öppnar alla paket.

Precis vad den lilla huvudpersonen i denna berättelse skulle ha velat göra, synd bara att saker och ting inte gick riktigt som man hade kunnat hoppas. Det var hennes mamma som delade denna historia genom en video som lagts upp på hennes Tik Tok-profil. Låt oss tillsammans kika på vad som hände.


Breanna Strong bor i Salk Lake City, Utah, och är trebarnsmamma, bland annat till underbara 3-åriga Avery. Hon och hennes dotter har blivit kända på webben för att ha delat en video där den lilla flickans födelsedagsfest står i centrum för uppmärksamheten. I det mycket korta klippet ville kvinnan dela ett ögonblick av stor besvikelse som de båda fick uppleva.

När Avery fyllde år höll den här mamman en stor fest för henne som 27 av hennes vänner skulle delta vid, men i sista stund backade alla och lämnade henne ensam. På bilderna kan du faktiskt se ett rum helt organiserat med bord, glas och tårta som är tomt och födelsedagsflickan som sitter på en bänk och äter en liten bit pizza utan någon som håller henne sällskap.

En scen som är slående, speciellt om man tänker, ​​som Breanna berättar, att många hade tackat ja till festen, men sedan inte dök upp. En del av de 5 miljoner användare som tittade på videon lämnade uppmuntrande och stöttande kommentarer till mamma och dotter.

"Det här är väldigt tråkigt, men tyvärr händer det många - skriver en person - Vi brukar alltid dyka upp på födelsedagskalas, men det är inte alla som gör det." "Jag är så ledsen för ditt barns skull - kommenterar en annan - Säg till oss nästa gång så kommer vi och firar med henne". Bara två av de många kommentarer som präglade den upplagda videon. Men om det å ena sidan har funnits användare som har försökt muntra upp dem så finns det också de som ifrågasatt tydligheten i kommunikationen.

Advertisement

Mamma Breanna svarade dock direkt och sa att inbjudan till hennes dotters vänner var väldigt tydlig och att hon även hade skapat ett event på Facebook och delat det för att undvika missförstånd. Trots allt var kvinnan dock angelägen om att påpeka att Avery inte led alltför mycket av det hela, tvärtom, verkar hon trots allt ha njutit av dagen och efter att ha fått sin drömtårta, pizza och dekorationer, var hon väldigt glad och nöjd.

Låt oss bara hoppas att detta misslyckande kan vara ett exempel för kompisar och föräldrar, så att de nästa gång dyker upp på festen.

Har du någonsin hamnat i en liknande situation?

Tags: BarnBerättelser
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack