Den här 95-åringen kämpar för livet, men bara några månader senare medverkar han på sitt barnbarns bröllop

av sofia

28 Juli 2023

Den här 95-åringen kämpar för livet, men bara några månader senare medverkar han på sitt barnbarns bröllop
Advertisement

När man är på väg att gifta sig vill man att allt ska vara helt perfekt: bröllopet, firandet efter ceremonin och så vidare... och själva arrangemanget kräver både tid och arbete för att allt ska bli bra in i minsta detalj. En av de första övervägandena som görs är kanske gästlistan då man bestämmer vilka som kommer att bjudas och som därför kommer att kunna delta vid ceremonin.

Huvudpersonen i denna berättelse är en mycket speciell gäst: brudens morfar. Varför? För att han lyckades göra något fantastiskt för henne på hennes speciella dag.

via Instagram

Advertisement
Rachel Pitman/Instagram

Rachel Pitman/Instagram

Bert Edlin, en 95-årig man, hade ramlat och skadat sig. Tyvärr är det allmänt känt att när människor i en viss ålder befinner sig i liknande situationer, påverkar det deras hälsotillstånd på ett drastiskt sätt. Läkarna hade varit mycket tydliga när de talade om hans chanser att återhämta sig.

Ifall mannen skulle lyckas övervinna den svåra perioden, skulle han inte längre kunna tala eller gå.

Snart skulle hans favoritbarnbarn, Rachel Powell, gifta sig och han hade inte för avsikt att missa hennes bröllop.

Så medan han fortfarande kämpade för att återhämta sig skrev han en lapp till henne.

 

 

 

 

Advertisement

"Jag kommer att kunna bli bra igen till ditt bröllop", stod det på lappen. För läkarna var det omöjligt, det fanns inte en chans att något sådant skulle kunna inträffa. Kanske hade de rätt.

Bert missade inte ett enda pass av sin rehabilitering och sjukgymnastik genom att kämpa hårt och med mycket beslutsamhet. Drygt ett år efter sin tragiska olycka stod denna otroliga morfar på benen igen till allas stora förvåning. Och inte bara det.

Fullt påklädd deltog han vid Rachels bröllop och hamnade i centrum för ett av de vackraste och mest känsloladdade ögonblicken under hela ceremonin när han följde sitt unga barnbarn till altaret medan han kastade blomblad till höger och vänster från en korg han höll i handen.

Den vackra scenen fångades på video, följt av en dans mellan morfar och barnbarn. Kärlek och viljestyrka kan överskrida alla gränser, ibland även när det är något som anses "omöjligt". Vad tycker du om den här historien?

Advertisement